Снимка за Кен Уатанабе ще участва в "Tokyo Vice" заедно с Ансел Елгорт по HBO Max

Кен Уатанабе ще участва в "Tokyo Vice" заедно с Ансел Елгорт по HBO Max

Кен Уатанабе (Годзила 2) ще участва заедно с Ансел Елгорт, а също ще е и изпълнителен продуцент на  драмата "Tokyo Vice" по предстоящата стрийминг услуга HBO Max. Сериалът е по едноименият роман на Джейк Адълстийн и идва от носителят на награда "Тони" драматург J. T. Rogers, продуцента Джон Лешър и Endeavor Content.

Сценарият е написан от Роджърс на базата на битката на столичната полиция в Токио от романа. Сериалът от 10 епизода проследява Джейк Аделщайн (Елгорт), американски журналист, който се вгражда в полицейския отряд на Токио, за да разкрие корупция. Той хроникира ежедневния напредък на Джейк в  Токио, където нищо и никой не е наистина това, което изглеждат.

Уатанабе ще играе Хирото Катагири, детектив в отдела за организирана престъпност на полицейското управление в Токио, който също е фигура на баща на Джейк през целия сериал, тъй като той му помага да навигира по тънката и често несигурна линия между ченгетата и организираната престъпност.

Това ще е първата роля в сериал за Ансел Елгорт, който е най-познат от филма "Вината в нашите звезди". Той ще играе ролята на Тони в предстоящият мюзикъл на Стивън Спилбърг "West Side Story".

Уатанабе, който наскоро получи номинация за най-добър актьор в поддържаща роля за "Последният самурай" през 2003 г., последно участваше в "Годзила 2" в ролята на Д-р Иширо Серизава. Също е познат от ролята си на Сайто в "Генезис" от 2010 г.

Публикувано на 14.09.2019

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации