'Grace and Frankie' - Какво знаем до момента?

 Най- дългата продукция на Netflix се завръща за своя седми, и последен, сезон! За съжаление ще трябва да изчакаме още известно време, преди да успеем да се насладим на шоуто, защото снимките на сезона бяха спрени миналия март и се очаква да започнат от начало на юни, тази година. Дългата пауза се е наложила, защото продукцията е взела предвид възрастта на главните актриси и не са искали да поемат рискове с пандемията!

  Всички сезони на 'Grace and Frankie' са с по 13 епизода, но седми сезон ще е с цели 16! Също така, може би, ще видим и Доли Партон в новия сезон, но за сега това не е официална информация, въпреки намеците на продукцията и на самата Доли, която така или иначе работи по множество проекти на Netflix.

 Трейлър на сезон 6, ако някой иска да си припомни малко от предаването:

 

Публикувано на 08.04.2021

Коментари


Няма коментари


Текущ TV сезон

Начало: ~ Септември 2020 г.
Край: ~ Май 2021 г.

С наближаването на края на сезона, постепенно ще бъде съобщено кой сериал ще се завърне за нов сезон.
'The One' - Новият сериал на Netflix picture
Действитето в 'The One' се развива пет минути в бъдещето, в свят, в който с ДНК тест може да намерите вашия перфектен партньор - единствения човек с ког...
Сериала "Sneaky Pete" прекратен picture
Amazon прекрати сериала "Sneaky Pete", което означава, че няма да има четвърти сезон за драмата създадена от Брайън Кранстън и Дейвид Шор.