Снимка за "Орвил" се премести в Hulu. Премиерата на новият сезон ще е по-късно

"Орвил" се премести в Hulu. Премиерата на новият сезон ще е по-късно

Сериалът "The Orville" се премества от FOX на видео стрийминг услугата Hulu за предстоящият трети сезон. Ще е наличен ексклузивно като Hulu Original  в края на 2020 година. Новината идва от Сет Макфарлейн, който я съобщи по време на Comic Con в Сан Диего тази година.

Решението за преместването му след получаването на нов сезон при FOX през май месец е взето поради еволюирането на сериала и преместването на крайния срок от по-дългото време за производството му.

Създателят на сериала Сет Макфарлейн сподели:

"Моите приятели от телевизията разбраха какво се опитвам да направя с този сериал и свършиха грандиозна работа за маркетинг, премиера и други за последните два сезона. Но докато сериала се развива все повече, производство му става по-амбициозно и установих, че няма да мога да доставя нови епизоди до 2020г., което ще е предизвикателно за телевизията. Така започнахме да обсъждаме как най-добре да подкрепим третия сезон по начин, който е в полза на сериала. Именно този вид желание да се приспособя към творческите нужди ме накара да искам да остана толкова дълго време. Наистина съм задължен на Чарли Колиер и Fox Entertainment за тяхната щедрост и очакваме с нетърпение развитието на бъдещи проекти с тях, а също и на новите ми приятели от Hulu с които очаквам с нетърпение новото ни партньорство..."

Преместването в Hulu позволява повече гъвкавост с броя и времетраенето на епизодите, а също и с графика за производството, което е важно за Макфарлейн.

Необичайно, но не е нечувано сериал да се премести след подновяване по телевизията в която е. Психологически трилър "You" получи нов сезон от Lifetime, където стартира, но се премести по Netflix. Допълнително "The Mindy Project" се премести от Fox на Hulu, въпреки че по това време беше очевидно, че Fox нямаше да даде нов сезон.

Публикувано на 20.07.2019

Generic placeholder image
Орвил (The Orville)

Изследователски кораб от Земята е изправен пред междугалактически предизвикателства 400 години в бъдещето. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации