Снимка за Ана Ортис ще участва в сериала "С обич, Саймън" по Disney+

Ана Ортис ще участва в сериала "С обич, Саймън" по Disney+

 

Днес Deadline съобщи, че Ана Ортис играе главна роля в сериала "Love, Simon" на Disney+, вдъхновен от високо оценения филм със същото име. Все още не е съобщено кои ще са актьорите за другите роли. Сценарият на сериала е от Исак Аптакер и Елизабет Бергер, които са сценаристи на сериала "Това сме ние"  и филма "С обич, Саймън".

Въпреки, че сериала ще носи същото име като филма, той проследява историята на друг младеж на име Виктор. Ана Ортис играе ролята на Изабел, майката на Виктор.

Филмът "С обич, Саймън" е романтична комедия/драма от 2018 г., която проследява 17-годишния Саймън, който още не е казал на семейството и приятелите си, че е гей, а освен това не знае кой е анонимният съученик, в когото се влюбва онлайн. Дженифър Гарнър е в ролята на майката на Саймън.

Филмът е по романа "Simon vs. the Homo Sapiens Agenda" на Беки Албърталим която даде малка представа за какво ще е сериала. Написа по-рано тази година в Instagram следното:

"Изключително развълнувана съм да съобщя, че идва продължение на "С обич, Саймън" по стрийминг услугата Disney+!! Сериалът не е адаптация на “Leah on the Offbeat” (продължението на “Simon vs. the Homo Sapiens Agenda”), а също така не е и нова версия на филма. Той е продължение в света на Саймън."

Грег Берланти, който режисира филма не е обвързан по никакъв начин, защото е сключил сделка с Warner Bros. TV

Ана Ортис е позната от ролята си на Хилда в Грозната Бети и Марисол в Подли камериерки.

 

 

Публикувано на 13.06.2019

Generic placeholder image
С обич, Виктор (Love, Victor)

Сериалът разказва за Виктор, нов ученик в гимназия „Крийкууд“, по пътя му на себеопознаване, сблъскване с проблеми вкъщи, свикване с новия град и борба със сексуалната си ориентация. Когато всичко му идва в повече, той търси помощта на Саймън. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации