Снимка за Втори сезон за For Life, а The Baker and the Beauty е прекратен

Втори сезон за For Life, а The Baker and the Beauty е прекратен

Драмата For Life получава нов сезон. Сериалът е по действителен случай на Исак Райт-младши и проследява историята на Аарон Уолъс, затворник, който става лицензиран адвокат, докато все още е в затвора. Участват Индира Варма, Джой Брайънт, Дориан Мисик, Тайла Харис, "Фифти Сент" и други.

Първият сезон имаше средно 2.45 млн. гледания на живо със рейтинг от 0.56 в 18-49 демо. Спрямо другите продукции на ABC за сезона, сериалът е на 15-то място от 20. 

(Актуализация 10 юли 2020 г.) Студиото зад сериалът The Baker and the Beauty се опита да намери нов дом за сериалът, но неуспешно. TV Line съобщи, че сериалът ще си остане прекратен.

Допълнително, ABC прекрати сериалът The Baker and the Beauty и няма да има втори сезон. Романтична музикална драма, базирана на израелски сериал е съвременна приказка, в която участват Виктор Расук, Натали Кели, Карлос Гомес, Дан Букатински и други. Даниел Гарсия работи в семейната си пекарна в Маями и прави всичко, което неговите любящи кубински родители и братя и сестри очакват от него. Една луда вечер Даниел се запознава с Ноа Хамилтън, международна суперзвезда и моден магнат. Двойката бързо открива, че се привличат и животът на Даниел изведнъж се обръща с главата надолу, докато славата го угрява. 

Първият сезон имаше средно 2.50 млн. гледания на живо със рейтинг от 0.47 в 18-49 демо и спрямо другите е на 19-то място.

Другият нов сериал Emergence също беше прекратен по-рано, докато For Life, Stumptown и Mixed-ish получават нов сезон.

Публикувано на 25.07.2020

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации