Снимка за Джейсън Енслер сключва сделка с 20th Century Fox TV, присъединява се към сериала "С обич, Саймън" на Disney+

Джейсън Енслер сключва сделка с 20th Century Fox TV, присъединява се към сериала "С обич, Саймън" на Disney+

Режисьора и продуцент Джейсън Енслер разширява връзката си като сключва цялостна сделка* със студиото 20th Century Fox TV, което е част от Disney TV Studios. Това включва ръководен изпълнителен продуцент на сериала "С обич, Саймън" по Disney+, който е вдъхновен по филма от 2018г. със същото име, режисиран от Грег Берланти.

Той ще може да разработва нови сериали за всички платформи и ще може да режисира проектите, които разработва и проектите, които му са възложени.

Енслер последно работеше над sci-fi драмата The Passage по FOX. Преди това е бил изпълнителен продуцент на сериала The Exorcist по FOX. Режисирал е епизоди на The Newsroom, Brooklyn Nine-Nine и Lethal Weapon.

 

* Цялостна сделка - тип уговорка с която филмовото студио изплаща компенсация на продуцента в замяна на използването на творческите услуги на това лице. Под тази сделка всичко което разработва продуцента си остава в студиото и не може да бъде продавано на друго място в случай че студиото откаже по-нататъшно производство или разпространение. Този тип сделка обикновено се сключва само за телевизионни проекти.

Публикувано на 20.06.2019

Generic placeholder image
С обич, Виктор (Love, Victor)

Сериалът разказва за Виктор, нов ученик в гимназия „Крийкууд“, по пътя му на себеопознаване, сблъскване с проблеми вкъщи, свикване с новия град и борба със сексуалната си ориентация. Когато всичко му идва в повече, той търси помощта на Саймън. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации