Маркела Кавенах ще участва в сериала "Властелинът на пръстените" по Amazon

Актрисата Markella Kavenagh ще има редовна роля в предстоящия високобюджетен сериал "The Lord Of the Rings" по видео стрийминг услугата на Amazon.

Сериала е от сценаристите Джон Д. Пейн и Патрик Макей, а режисьор е Хуан Антонио Бейона. Действието се развива в Средната земя, където ще се развиват нови сюжети преди "Задругата на пръстена" от Дж. Р. Р. Толкин.

През 2017 г., между Amazon, Netflix и HBO, Amazon закупи правата над сериала за около 250 млн. долара. Тази цена включва само правата за адаптацията без разходите за продукцията, актьорите и всичко друго. Това е плащане, което изглежда немислимо, тъй като по това време нямаше концепция за сериала и не се знаеше кой ще участва. Допълнително, бюджета за един сезон на серила се очаква да е 100-150 млн. долара.

Вярва се, че Дженифър Хъчисън (позната с работата си над Breaking Bad) и Брайън Когман (познат с работата си над Game of Thrones) участват като сценаристи.

 

Маркела Кавенах е известна с участието си в "Бръснати глави" от 2018 г. Допълнително е носителка на награда за "Изгряваща звезда" от наградите "Casting Guild of Australia Awards" през 2018 г.

(5)

Кликнете върху звездите за оценка

Публикувано на 22.07.2019

Коментари


Георги

Интересно, с тези режисьори и актьори се очертава да е следващия шедьовър... П.П. Малко останах разочарован, че нямате новина за биографичния филм за Толкин, не е зле да я добавите.


Текущ TV сезон

Начало: ~ Септември 2020 г.
Край: ~ Май 2021 г.

С наближаването на края на сезона, постепенно ще бъде съобщено кой сериал ще се завърне за нов сезон.