Никълъс Кейдж и Алекс Улф ще участват в "Pig"

Носителят на "оскар" Никълъс Кейдж и Алекс Улф, актьора от филма "Hereditary", ще участват във филмът "Pig" на Майкъл Сарноски.

Проекта, който започна производство днес, следва ловец на трюфели, изигран от Кейдж, който живее сам в Орегон. Когато любимата му свиня е отвлечена, той трябва да пътува в отдавна изоставеното му минало в Портланд, за да си я върне.

Сарноски и Ванеса Блок са написали историята. Pulse Films, BlockBox Entertainment, Valparaiso Pictures и Cage’s Saturn Pictures са студиата зад филма. Филмът ще бъде финансиран главно от компанията AI Film на Лен Блаватник със съфинансиране от Escape Artists и Sweet Tomato Films.

„Това, което започна като личен проект, се превърна в труда на толкова много талантливи хора. Радвам се за всички нас, че ще можем да вдъхнем живот на този странен свят ", каза режисьорът Сарноски.

Кейдж наскоро участва в научнофантастичният трилър филм "Color Out of Space", който дебютира на фестивала TIFF. Улф идва от сериала Bad Education, който скоро беше придобит от HBO.

(0)

Кликнете върху звездите за оценка

Публикувано на 24.09.2019

Коментари


Няма коментари


Текущ TV сезон

Начало: ~ Септември 2020 г.
Край: ~ Май 2021 г.

С наближаването на края на сезона, постепенно ще бъде съобщено кой сериал ще се завърне за нов сезон.