Ник Робинсън от "С обич, Саймън" ще участва в "To Kill A Mockingbird" на Бродуей

Звездата от "С обич, Саймън" ще направи дебюта си на Бродуей в хитовата адаптация на Аарон Соркин от "To Kill A Mockingbird" на Харпър Лий. Той ще замени излизащия Уил Пулен в ролята на Джем Финч през ноември, съобщи продуцента Скот Рудин.

Това няма да е първият път в който Робинсън играе брат на Соркин и дори не е първият път в който играе роля в продукция свързана с Бродуей режисьора Бартлет Шер. Робинсън, родом от Сиатъл, направи своя сценичен дебют през 2007 г. на 12 години с ролята си на Джем в театъра "Intiman Theatre" в Сиатъл. Там Бартлет Шер беше художествен ръководител. Тази версия на Mockingbird е адаптацията на Кристофър Сергел, която скоро попадна в центъра на правна битка със Скот Ръдин.

Робинсън ще вземе ролята във вторник, 5 ноември заедно с обявения преди Ед Харис, който ще замести Джеф Даниълс в ролята на Атикус Финч.

В допълнение към ролята си във филма "С обич, Саймън" от 2018 г., Робинсън играе главна роля в ситуационната комедия Мелиса и Джоуи по ABC Family от 2010 до 2015 г. и участва в "Всичко, всичко", "Роден син", "Джурасик свят", "Кралете на лятото" и други.

Сега той ще участва във високо печелившата  продукция, която държи рекорда за най-печелившата американска пиеса в историята на Бродуей. Предварителните представления започват през първи ноември.

(5)

Кликнете върху звездите за оценка

Публикувано на 17.07.2019

Коментари


Няма коментари


Текущ TV сезон

Начало: ~ Септември 2020 г.
Край: ~ Май 2021 г.

С наближаването на края на сезона, постепенно ще бъде съобщено кой сериал ще се завърне за нов сезон.