Снимка за Списък с новите сериали за 2019-2020 TV сезон по ABC

Списък с новите сериали за 2019-2020 TV сезон по ABC

Тази година ABC имаше 18 пилотни епизода, 8 от които получиха поръчка за сериал.

 

Новите сериали, които ще дебютират есента на  2019 г. :

STUMPTOWN (Драма)

(Untitled Cobie Smulders Project)

По графични романи „Stumptown“, сериала „Stumptown“ проследява Декс Париос като силен, настойчив и остроумен армейски ветеран със сложен любовен живот, хазартни дългове и брат за който трябва да се грижи в Портланд. Нейните умения за военно разузнаване я правят чудесен частен детектив, но нейното отношение я поставя в стрелковата линия на големи престъпници и не съвсем в съюз с полицията.

Премиера: 26 Септември

Участват Коби Смулдърс като Декс Париос, Кардинал Тантоо като Сю Лин Блекбрид, Коул Сибус като Ансел Париос, Адриан Мартинес като Токи с Камрин Манхайм като лейтенант Косгроув и Майкъл Ели като детектив Майлс Хофман.

EMERGENCE (Драма, мистерия)

Шериф приема малко дете, което намира в близост до място на мистериозна катастрофа, без спомени за случилото се. Разследването я вкарва в конспирация, по-голяма, отколкото някога си е представяла, а идентичността на детето е в центъра на всичко.

Премиера: 25 Септември

Участват Алисън Толман като Джо, Алекса Суинтън като Пайпър, Оуейн Йеоман в ролята на Бени, Ашли Ауфдерхейд като Брий, Робърт Бейли младши като офицер Крис, Забрина Гевара като Аби с Доналд Файсън като Алекс и Кланси Браун като Ед.

MIXED-ISH (Комедия)

Показва предисторията на героите от сериала "black-ish". Сериала проследява Рейнбоу Джонсън, която показва опита си от израстването в семейство на смесени раси през 80-те и постоянните дилеми, с които трябва да се сблъскват и дали да ги приеми или да остане вярна на себе си.

Премиера: 25 Септември

 

Новите сериали, които ще дебютират в края на 2019:

THE BAKER AND THE BEAUTY (Драма)

Базиран на хитово израелско шоу, сериалът се фокусира около Даниел Гарсия, който работи в семейната пекарна и прави всичко, което неговите любящи кубински родители и братя и сестри очакват от него. Но в една дива нощ в Маями той среща Ноа Хамилтън, международна суперзвезда, и животът му се мести в светлината на прожекторите.

Участват Виктор Расук като Даниел, Натали Кели като Ноа Хамилтън, Карлос Гомес като Рафаел Гарсия, Дан Букатински като Люис, Лиза Видал като Мари Гарсия, Дейвид Дел Рио като Матео Гарсия, Белиса Ескобедо като Натали и Мишел Вейнтимила като Ванеса.

FOR LIFE (Драма)

Вдъхновен от живота на Исак Райт-младши, „For Life“ е измислена правна и семейна драма за затворник, който става адвокат, води дела за други затворници, докато се бори да отмени собствената си доживотна присъда за престъпление, което не е извършил ангажират. Неговият стремеж към свобода се ръководи от отчаяното му желание да се върне в семейството, което обича и да възвърне живота, откраднат от него.

Участват Никълъс Пинок като Аарон, Индира Варма като Сафия, Джой Брайънт като Мари, Глен Флешлер като Франк, Дориан Мисик като Джамал, Тила Харис като Жасмин с Мери Стюарт Мастърсън в ролята на Аня и Борис МакГивър като DA Маскинс.

UNITED WE FALL (Комедия)

Реалистичната ситуационна комедия проследява изпитанията и премеждията на Джо и Бил, родители на две малки деца, които се опитват да се справят със тях. 

Участват Уил Сасо като Бил Райън, Кристина Видал в ролята на Джо Райън, Джейн Къртин в ролята на Санди Райън и Ела Грейс Хелтън в ролята на Емили Райън.

Публикувано на 25.06.2019

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации