Снимка за Amazon ще снима сериала "Властелинът на пръстените" в Нова Зеландия

Amazon ще снима сериала "Властелинът на пръстените" в Нова Зеландия

Amazon съобщи, че снимките на сериала "Властелинът на пръстените", по романа на Дж. Р. Р. Толкин, ще бъдат в Нова Зеландия. Сериала в момента е в предпроизводствената фаза, като производството се очаква да започне в Окланд през следващите месеци.

Изпълнителните продуценти и шоурънари Джон Д. Пейн и Патрик Макей съобщиха: "Докато търсехме мястото, в което можем да вдъхнем живот на Втората епоха на Средната земя, знаехме, че мястото трябва да е величествено, с отлични брегове, гори и планини, а също да е дом на снимачни площатки от световен клас, ателиета и висококвалифициран и опитен персонал. И се радваме, че сега можем официално да потвърдим Нова Зеландия като наш дом за сериала, базирана на истории от "Властелинът на пръстените" от Дж. Р. Р. Толкин. Благодарни сме на хората и правителството на Нова Зеландия и особено на Окланд, че ни подкрепят по време на тази фаза на производството. Обилната мярка за гостоприемство с киви, с което ни посрещнаха, ни накара да се почувстваме като у дома си и се радваме да задълбочим партньорството си в следващите години."

Най-вероятно Amazon ще създава собствени снимачни площатки за сериала. Все още не е потвърдено дали Питър Джаксън, режисьора на трилогията филми, ще бъде свързан със сериала.

Сериала е от сценаристите Джон Д. Пейн и Патрик Макей, а режисьор е Хуан Антонио Бейона. Действието се развива в Средната земя, където ще се развиват нови сюжети преди "Задругата на пръстена" от Дж. Р. Р. Толкин.

Уил Полтър с главна роля в сериала "Властелинът на пръстените" по Amazon

Маркела Кавенах ще участва в сериала "Властелинът на пръстените" по Amazon

Публикувано на 18.09.2019

Generic placeholder image
Властелинът на пръстените (The Lord of the Rings)

Действието се развива в Средната земя, където ще се развиват нови сюжети преди "Задругата на пръстена" от Дж. Р. Р. Толкин. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации