Снимка за "She-Hulk", "Moon Knight" и "Ms. Marvel" са новите сериали под разработка в Disney+

"She-Hulk", "Moon Knight" и "Ms. Marvel" са новите сериали под разработка в Disney+

По време на D23 на Дисни, беше съобщено, че сериалите "Moon Night", "She-Hulk " и "Ms. Marvel" се присъединяват в Киновселената на Марвел и са под разработка в предстоящата видео стрийминг услуга Disney+. Героят на г-жа Марвел, първият мюсюлмански супергерой на Марвел, също ще бъде представен във филми, каза Кевин Файдж.

Moon Knight (Marc Spector) е бивш агент на ЦРУ, който за малко щеше да бъде убит от терорист на име Бушман. Животът на Марк беше спасен от бога на Луната Коншу. Марк убива Бушман и става Moon Knight. Четири личности доминират главата на Марк, включително Стивън Грант, Джейк Локли и Коншу и те работят помежду си и се борят за контрол по различно време. Комикса е от август 1975 г.

Ms. Marvel се фокусира върху тийнейджърка на име Камала Хан, пакистанец-американец от религиозно семейство в Ню Джърси, който има полиморфни сили, способността да се разтяга и да променя формата си. Комиксът спечели награда Hugo за най-добра графична история през 2015 година.

She Hulk - Известна като Дженифър Уолтърс, тя е адвокат и братовчедка на Брус Банер и получава спешно преливане на кръв след нараняване, като по този начин придобива качества, подобни на Хълк.

Публикувано на 24.08.2019

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации