"The Detour" прекратен след четири сезона по TBS

Сериалът "The Detour" с участието на Джейсън Джоунс и Натали Зая приключи. TBS реши да не поднови комедията за пети сезон, което прави последният епизод от четвърти сезон, който дебютира на 20-ти август, финал на сериала.

Създаден, написан и продуциран от двойката Джоунс и Саманта Бий, The Detour беше част от първата вълна от комедийни сериали, поръчани от TBS, след като Кевин Рейли се присъедини към Търнър, която беше успешна. Повечето от останалите, включително "Wrecked" и "People of Earth", също бяха отменени наскоро, тъй като TBS се превръща от комедийно ориентирана към общо-развлекателна мрежа, включваща както комедийни, така и драма програми.

The Detour показва забавното нефункционално семейство Паркър и техните скандални злополуки, катастрофалното преместване в Ню Йорк и бягане от закона в Аляска, наред с други неща.

Добре приетата комедия беше хит и остана със стабилен рейтинг през по-голямата част от своя старт, като сезон 3 достигна над 25 милиона зрители по VOD и цифровите платформи на TBS, а допълнително ръст от 74 в стийминг услугите.

(5)

Кликнете върху звездите за оценка

Публикувано на 05.09.2019

Коментари


Ирина

Въпреки че е комедия, тоя сериал е егати и стресът!
КРИТИК

А каква комедия можеше да бъде...


Текущ TV сезон

Начало: ~ Септември 2020 г.
Край: ~ Май 2021 г.

С наближаването на края на сезона, постепенно ще бъде съобщено кой сериал ще се завърне за нов сезон.