The Rookie: Разледване за твърденито за расизъм и непристойно сексуално поведение от екипа към Афтон Уилямсън

Преди няколко дни беше съобщено, че Афтон Уилямсън няма да участва в предстоящият сезон без да бяха дадени причини. Вчера Уилямсън заяви в Инстаграм, че е  напуснала поради системен сексуален тормоз, насилие и расова дискримининация срещу нея, който е останал игнориран от продуцентите на сериала докато сексуалният тормоз от ръководителя на отдела за кримиране ескалира до сексуално посегателство и лицето е уволнено.

Около 12 часа след публикуването на съобщението Entertainment One и ABC Studios (студиата разработващи сериала) представиха публично изявление:

"Ние приемаме твърдения от този род много сериозно, започнахме независимо разследване, което продължава и поради това не би било подходящо да се коментира в този момент."

ABC Studios казаха че от Entertainment One в края на юни месец са ги уведомили, че са започнали разследване, което е все още не е приключило.

Въпреки че не се случва често, подобни твърдения са били причина за прекратяване на сериали. Наскоро поради расизъм в Twitter от страна на Роузан Бар от Roseanne, който се разрасна глобано, сериалът беше прекратен въпреки че малко преди това получи нов сезон.

(5)

Кликнете върху звездите за оценка

Публикувано на 05.08.2019

Коментари


Георги

Жалко, беше ми любим. Дано поне втория сезон се е получил.


Текущ TV сезон

Начало: ~ Септември 2020 г.
Край: ~ Май 2021 г.

С наближаването на края на сезона, постепенно ще бъде съобщено кой сериал ще се завърне за нов сезон.