Zoey’s Extraordinary Playlist получи втори сезон по NBC

Днес NBC съобщи, че подновява новата драма/комедия Zoey’s Extraordinary Playlist за втори сезон. Очаква се новият сезон да е от 13 епизода.

Първите два епизода дебютираха стабилно, но след това броят гледания на живо паднаха до ниво на сигурно прекратяване на сериала. Но що се отнася до онлайн стрийминг, Zoey’s Extraordinary Playlist  е дигитален феномен с огромен онлайн и социален рейтинг. Това прави сериала един от най-добре представящите се на NBC в стрийминг платформите.

Тъй като онлайн пробив от този калибър не се срещат често, отне повече време на NBC, Lionsgate TV и Universal TV да намерят подходящ биснес модел, за да може да поръчат нов сезон.

Сериалът проследява Зоуи Кларк, интелигентен програмист, който си проправя път в Сан Франциско. След необичайно събитие тя започва да чува най-съкровените желания на хората около себе си чрез песни. В началото тя поставя под въпрос собствената си психика, но скоро разбира, че това нежелано проклятие може да е просто невероятно прекрасен подарък.

(4.5)

Кликнете върху звездите за оценка

Публикувано на 12.06.2020

Коментари


Няма коментари


Текущ TV сезон

Начало: ~ Септември 2020 г.
Край: ~ Май 2021 г.

С наближаването на края на сезона, постепенно ще бъде съобщено кой сериал ще се завърне за нов сезон.