Снимка за Без трети сезон за "Криптон" и продължението му е отменено

Без трети сезон за "Криптон" и продължението му е отменено

Syfy реши да прекрати драма сериала "Krypton" свързан със Супермен, което прави скорошният финал на втори сезон на 14 август, финал на сериала. Предвид, че главният сериал се прекратява, Syfy също прекратява разработването на продължението "Lobo" свързано с него.

Изглежда, че продуцента на сериала провежда преговори с други мрежи за възможни начини за продължение на поредицата базиран на Ди Си Комикс. Предстоящите и вече излъчени сериали по видео стрийминг услугите HBO MAX и DC Universe, които също се развиват в DC вселената  ги правят най-логичния кандидат. Първият сезон на "Криптон" е наличен в DC Universe, а втория се очаква през 2020г.

"Криптон" беше един от най-гледаните когато дебютира първият си сезон през март 2018 г. Беше най-гледаният оригинален сериал на телевизията за сезона считано от 2014 г.

Но рейтинга за на живо гледане падна около 50% за вторият сезон. Предвид, че Syfy разчита на това за приходи от сериала и допълнително, че е разработван от студио, което не е на телевизията прави сериала твърде скъп. Подобна ситуация беше и със сериала "The Expanse", който беше прекратен, но след това Amazon го придоби и продължи, което дава надежда и за "Криптон".

 

Публикувано на 16.08.2019

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации