Снимка за Първият ден от премиерната седмица на есенния TV сезон: "Prodigal Son", "All Rise" и други

Първият ден от премиерната седмица на есенния TV сезон: "Prodigal Son", "All Rise" и други

71-ите "Еми" награди минаха и сега е време за есенният телевизионен сезон да започне.

С повече от дузина нови предавания по CBS, ABC, NBC и Fox през следващите няколко седмици, допълнително още по кабелите телевизии заедно с видео стрийминг услугите, заливането с ново съдържание е голямо. 

Нека разгледаме новите сериали, които дебютираха днес.

Bluff City Law 

Произхождаща от известна фамилия в Мемфис, известна с това, че се бори срещу несправедливостта, брилянтният адвокат Сидни Стрейт работеше в кантората на баща си Илайджа, докато буйните им взаимоотношения не започват да пречат на работата им. След като не му говори в продължение на години, Сидни внезапно се връща в семейното огнище, когато майка й неочаквано почива. В нейна памет с надеждата, че отново ще се сближи с дъщерята, която обича, Илайджа моли Сидни отново да дойде на работа във кантората му. Тя се съгласява, защото въпреки незатихналото негодувание и недоверие, знае, че да работи с баща си е най-добрата й надежда да промени света.

Prodigal Son

Включва провокативен и груб главен герой в мрачно комедиен тон. Малкълм Брайт има дарба. Той знае как мислят убийците, как работи умът им. През 90-те години баща му е един от най-добрите прословути серийни убийци, наречен „Хирургът“. Ето защо Брайт е най-добрият криминален психолог наоколо. Той използва своя усукан гений, за да помогне на полицията да разреши престъпления и да спре убийци, всичко това докато се занимават с манипулативна майка, досадно нормална сестра, убийствен баща, който все още иска да се свърже с блудния си син и собствените си постоянно развиващи се неврози.

All Rise

Следва всеотдайния, хаотичен, надежден и понякога абсурден живот на съдии, прокурори и обществени защитници, докато те работят с съдебни изпълнители, чиновници и ченгета, за да получат справедливост за хората от Лос Анджелис на фона на дефектна правна система.

Bob Hearts Abishola

Сериала проследява жена, която се впуска в уникален втори акт, след като отглежда децата си, развежда се и се оттегля от преподаване: преследвайки мечтата си да стане лекар. На 50 години Карол е старжант по медицина и трябва да работи с хора, които са на половината й възраст. Нейният ентусиазъм, перспектива и да, дори и нейната възраст, е точно това, което ще направи втория й акт голям успех.

 

Допълнително днес е премиерата на новият сезон на The Good Doctor, Бул, The Neighborhood и 911. В календара може да следите премиерите на филмите и сериалите.

Публикувано на 24.09.2019

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации