Снимка за Сара Хайланд от "Модерно смейство" ще е продуцент в нова комедия по ABC от Емили В. Гордън

Сара Хайланд от "Модерно смейство" ще е продуцент в нова комедия по ABC от Емили В. Гордън

Потенциално продължение на "Модерно семейство" ще трябва да почака. Звездата от "Модерно семейство" Сара Хайланд ще участва в нова комедия по ABC. Хайланд работи заедно с Емили В. Гордън върху полуавтобиографичния проект, който идва от продуцентите на "Модерно семейство" заедно с Исак Аптакер и Елизабет Бергер.

Гордън е сценарис на новата комедия, която все още няма заглавие и е вдъхновен от живота на Гордън и Хайланд. Повече подробности за сюжета не бяха предоставени. Проекта е под името "Untitled Sarah Hyland + Emily Gordon Project".

Студито разработващо проекта е 20th Century Fox TV, което е част от Disney TV Studios, а чрез The Walk Up Company Гордън и Хайланд са изпълнителени продуценти заедно с Аптакер, Бергер и Адам Лонди.

Хайланд ще се насочи към новия проект ако получи поръчка за пилотен епизод когато производството на 11-ия и последния сезон на "Модерно семейство" приключи в началото на следващата година.

 

Гордън и нейният съпруг и чест сътрудник комикът Кумаил Нанджани, спечелиха номинация за „Оскар“ за написването на романтичния комедиен филм „Болест от любов“ през 2017 г., вдъхновен от връзката им. Другите кредити на Гордън включват Crashing и The Carmichael Show

Исак Аптакер и Елизабет Бергер са шоурънъри заедно с Дан Фоджелман във високо оценения и популярен сериал "Това сме ние" по NBC. Допълнително са изпълнителни продуценти и сценаристи на предстоящият сериал "Love, Simon" по Disney+, вдъхновен от едноименият филм на който те също бяха сценаристи.

Публикувано на 27.08.2019

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации