Снимка за 5 нови британски сериала ще ни очакват в Netflix догодина!

5 нови британски сериала ще ни очакват в Netflix догодина!

Netflix поръча 5 нови британски сериала, след като видя, че предишните им инвестици от острова се радват на страшен успех!

Миналата седмица научихме от Ана Менза, вицепрезидента на Netflix, кои сериали ще започнат да се снимат из Великобритания през 2022 година. Новините зарадваха зрителите, които са особено развълнувани за новата адаптация на бестселъра 'One Day', както и за двата сериала, подготвени от Sister, студиото зад хита 'Chernobyl'.

'Netflix U.K. става все по-полурярен - не много неща могат да надминат нашите страхотни британски сериали, не само любими на публиката, ами и наградени с множество награди - от 'The Crown', 'Sex Education' и 'After Life' до 'Top Boy' и 'Fate'', каза Менза.

'Добавете към тях невероятните шоута, които ще предложим на зрителите през 2022 - 'например изгарящия сериал 'Anatomy of a Scandal', веселия 'Man vs Bee' на великия Роуан Аткинсън, както и изключителния 'Lockwood&Co на Джо Корниш, и повече. Снимахме много шоута тази година, при трудни обстоятелства, и всяко едно от тях успя да запази своята оригиналност и гениалност. Да добавим такова разнообразие от заглавия, знаейки, че ще има и след това още попълнения, е нещо, което тества силата и артистичната увереност на Британската телевизионна индустрия. '

5-те проекта включват:

'Supacell'

Написан от Рапман, музиканта-режисьор, създател на 'Blue Story', сай-фи сериалът ще се състои от 6 части и ще разказва за група обикновени хора от Южен Лондон, които изведнъж получават супер сили. Те се опитват да се справят с това ново необичайно положение, а един мъж се заема да ги обедини, за да защити човека, когото обича - и всичко това, докато те се мъчат да избегнат агентите, преследващи ги заради техните сили.

'One Day'

Базиран на бестселъра на Дейвид Николс, шоуто е нова версия на красивата любовна история, която през 2011 видяхме на кино екраните с Ан Хатауей в главната роля. Действието проследява Ема Морли и Декстър Мейхю, които се събират на една и съща дата всяка година, независимо какво се случва в живота им. Те се запознават в колежа, създават тази традиция и така ние ги виждаме как порастват и се променят, събират се и се разделят, хилядите различни преживявания и чувства, с които се сблъскват. Никол Тейлър е начело на екипа на сценаристите, което е обещаващо, след като тя е носителка на наградата BAFTA. Зад сериала стоят Drama Republic, Universal Internaitonal Studios и Focus Features.

'Eric'

Напрегнат и пълен с изненади трилър, създаден и написан от Аби Морган. Разказва за младото момче Едгар, което един ден безследно изчезва. Това става през 80-те години в Манхатън и ние виждаме разтърсеният му от мъка баща и неговото приятелство с Ерик, чудовището, което живее под леглото на Едгар. Детектив Ледройт се заема със случая, а времето, в което всичко това се случва, са едни луди години, които ни липсва да виждаме по телевизорите, особено представени по този начин. Сериалът е продуциран от Sister и направен специално за Netflix.

'Kaos'

Зевс е разтревожен, понеже има бръчка - ами какво ако това означава, че идва краят на света? Може би е прав. На земята, 6 човека, които си нямат и представа колко са важни и за връзката помежду си, един ден научават, че са важна част от древно пророчество. Дали ще научат истината за боговете и какво те причиняват на хората? Дали ще успеят да ги спрат? Черната комедия ще се върти около множество различни гръцки митове и ще се състои от 8 епизода. Написана е от Чарли Ковел, който е създател на един от големите хитове на Netflix 'The End of the F***ing World'.

'The Fuck It Bucket'

След като Миа Поланко - 17-годишна лондончанка - е освободена от болницата след дълга битка с анорексията, тя намира света, които познава, в пълен хаос. Приятелите и са се променили, прекарали цялото това време, което тя е пропуснала, опитвайки нови неща и опознавайки света. Тата тя решава да създаде свои собствен Bucket List, за да може да си навакса и да изпълни всичките си мечти. Рипли Паркър е сценарист, а Хуберта Вон Лийл - продуцент на щурия сериал.

Затегнете коланите, Netflix ни е приготвил безброй подаръци. Любопитно ни е коя от продукциите най-много ще ви допадне.

Публикувано на 14.12.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации