Снимка за Адам Дивайн ще играе в сериал на 'Pitch Perfect'!

Адам Дивайн ще играе в сериал на 'Pitch Perfect'!

Студиото Peacock реши да се заеме със Spin-off сериал на поредицата 'Pitch Perfect'.

Адам Дивайн, който познаваме от първите два филма, ще е този път звездата на сериала. Той ще влезе отново в своята роля на Бъмпър Алън, злодеят, който феновете обичат да мразят. Сюжетът проследява Алън, няколко години след края на неговата история във филмите - там той се мести в Германия заради кариерата си, след като една от неговите песни става хит в Берлин.

Сериалът е в ръцете на Universal Television ще е продуциран от Елизабет Банкс, която играе във филмите и режисира втория от тях.

Филмите, които спечелиха повече от 600млн. $, започнаха през 2012 година и разказва за вокалната акапелна група, 'The Barden Bellas'. Те работят здраво и се състезават с акапелните групи на други колежи. Всички се стремят към първото място и са готови на всичко за него. В главните роли са Ана Кендрик, Ана Камп и Ребел Уилсън.

'Безкрайно щастливи сме, че имаме възможността да преместим един от любимите хитове на публиката на малкия екран и да научим повече за неговите оригинални и интересни герои и този пълен с музика свят. Късметлии сме да си партнираме с Елизабет Банкс, Макс Хендълман и Пол Бруукс, които създадоха иконичните филми, както и със страшно забавния Адам Дивайн и Меган Амрам, чиято адаптация на 'Pitch Perfect' все така разсмива зрителите по цял свят и ги кара да танцуват', сподели Ерин Ъндърхил, президент на Universal Television.

Публикувано на 22.09.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации