Снимка за 'Анатомията на Грей': Скайлър Астин се присъединява към каста!

'Анатомията на Грей': Скайлър Астин се присъединява към каста!

 Скайлър Астин,  който превзе женските сърца със своята харизма в ‘Pitch Perfect’, ще се превъплъти в нов и различен персонаж. Най-новото начинание на актьора е свързано със сериала ‘Анатомията на Грей’, където предстои да го видим. Първата му поява ще е на 24-ти март, в епизода със заглавие “Put the Squeeze on Me”.

 Какъв ще е персонажът на Астин в “Анатомията на Грей”?

 Описанието на персонажа е изключително обаятелно, почти, колкото самия Астин. Той ще влезе в ролята на Еамес, чаровен и красив мъж с докторска степен по науки за околната среда. Еамес е много близък със своята сестра, която е и бременна пациентка на Грей Мемориъл. Дали младият лекар ще запали искра в сърцето на Джо Уилсън? Няма как да знаем! ABC избраха да запазят тази част от историята в тайна.

 Можем ли да очакваме още сезони на “Анатомията на Грей”?

 В 18-тия се сезон, драмата продължава да държи челна позиция в класацията на ABC, за зрители от 18 до 49 години. Това е една от най-високо оценените телевизионни драми, а през януари бе подновена за 19-ти сезон. Елън Помпео, Чандра Уилсън и Джеймс Пикенс са само част от оригиналния каст, който отново ще се появи на снимачната площадка.

 Съвсем скоро, Кевин Маккид, който е в ролята на Оуен Хънт, още от петия сезон на сериала, каза, че няма идея, колко още сезона предстоят, но според него се усеща наближаващият край.

 Със сигурност е известно на феновете, че Шонда Раймс, която създаде “Анатомията на Грей” и го ръководеше до неговия 14ти сезон, предаде щафетата на сегашния шоурънър – Криста Върноф, която е и човекът, който ще реши съдбата на сериала, както сама тя потвърди:

 “Дали аз съм човекът, който ще реши, кога шоуто ще приключи? Да. И ще поема пълната отговорност, за това, когато и ако всички ми се ядосат.”


Публикувано на 06.03.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации