Снимка за Антонио Бандерас е новото попълнение към каста на 'Indiana Jones 5'!

Антонио Бандерас е новото попълнение към каста на 'Indiana Jones 5'!

Антонио Бандерас е най-новата звезда, която се присъединява към известния франчайз за Индиана Джоунс и ще си партнира с легендата Харисън Форд.

Бандерас подписа договора за 'Indiana Jones 5' съвсем наскоро и на всички ни ни е любопитно да видим какво ще представлява неговата роля. Самият Форд за пореден път ще се завърне в тази на любимия ни археолог. Актьорският състав изглежда много обещаващ. Освен вече споменатите големи имена, ще видим и Фийби Уолър-Бридж, Мадс Микълсън, Боуд Холбрук и Шанет Рене Уилсън.

Бандерас има афинитет към популярните поредици и с удоволствие ще прибави и 'Indiana Jones' към филмографията си.

Джеймс Менголд ще бъде режисьор вместо Спилбърг, който, разбира се, ще бъде замесен - той е продуцент на продукцията, като също така има думата за най-разнообразни елементи от нейното създаване. Кейтлин Кенеди, Франк Маршал и Саймън Емануел също са продуценти. Композиторът, който е част от поредицата от първия й ден на нейните 40 години, ще работи по саундтрака и музиката и на тази част.

Продукцията вече е започнала, а филмът се очаква да удари кината края на юли 2022 година. Детайли за сюжета и какви приключения предстоят на Джоунс все още не са ни известни.

Бандерас наскоро получи своята първа номинация за Оскар за ролята си в 'Pain and Glory'. Предстои ни да го видим и в много други проекти, като например 'Uncharted', чийто снимки съвсем скоро приключи и където си партнира с Том Холанд и Марк Уалберг, филма на Dreamworks 'Puss in Boots: The Last Wish' и в испанската комедия 'Official Competition' заедно с Пенелопе Круз.

Публикувано на 18.07.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации