Снимка за 'As We See It': Премиерна дата + трейлър!

'As We See It': Премиерна дата + трейлър!

 Amazon Prime Video обявиха премиерна дата през януари и пуснаха трейлъра за комедийния сериал 'As We See It'. Продукцията на Джейсън Катимс е за онези живеещи в аутистичния спектър. Всички осем епизода ще бъдат пуснати, ексклузивно, по Prime Video, петък, 21 януари, в повече от 240 страни  и територии по света.

 Какъв е сюжетът на сериала?

Сериалът е базиран на израелския формат създаден от Дана Идисис и Ювал Шафърман. 'As We See It' проследява живота на Джак (Рик Гласман), Харисън (Албърт Рутецки) и Вайълет (Сю Ан Пиен). Те са съквартиранти на двадесет и няколко, които живея в аутистичния спектър. Ще минем през трудностите, които изпитват, за да запазят работата си, да създадат нови приятелства, да се влюбят и да навигират в свят, който им убягва. С помощта на семействата им те преживяват, както триумфи така и неуспехи, а всеки върви сам по стъпките на своето уникално приключение към независимостта.

Какъв е продуцентският състав?

 Катимс е шоурънър, сценарист и изпълнителен продуцент, заедно с Jeni Mulein, Danna Stern, Idisis, Shafferman и Udi Segal, които също са изпълнителни продуценти. Jesse Peretz е директор и изпълнителен продуцент на първия епизод. Зад сериала седят: True Jack Productions, Universal Television, израелските студиа Yes и Amazon Studios.

 Трейлър:


 


Публикувано на 25.11.2021 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации