Снимка за 'Avenue 5': Предстои ли края на още една космическа комедия?

'Avenue 5': Предстои ли края на още една космическа комедия?

 По всяка вероятност, космическото пътешествие на ‘Avenue 5’ върви към своя край. Вторият сезон на космическата комедия, дело на Армандо Ланучи, беше отложен заради пандемията и все още не е насрочен. Чуваме, че най-вероятно премиерата на втория сезон ще е през есента, като това може и да е последния сезон на продукцията. Представителите на HBO отказаха да коментират, надяваме се скоро да хвърлят по-голяма светлина върху това какво предстои.

 Не може да се каже, че тази новина е изненадваща. Премиерата на първия сезон, на продължението на сериала ‘Veep’, беше през януари 2020г. След това вторият сезон беше отложен, което доведе до неизбежни последствия.

 Голяма част от актьорския състав получи други предложения и се наложи да бъде освободен от ‘Avenue 5’.

 Изглежда космическите комедии са преследвани от една и съща съдба. Друга комедия от същия жанр, ‘Space Force’, беше прекратена след втория си сезон, а ‘The Orville’ очаква премиерата на третия си и последен – за сега – сезон по Hulu.

 Какъв е сюжетът на ‘Avenue 5’?

 Сериалът се развива четиридесет години в бъдещето, когато пътуването в слънчевата система вече не е научна-фантастика, а бизнес да десетки милиони долара.

 В първи сезон проследихме капитана Лаурие и неговия екипаж, които лавират между недоволни пасажери и логистични препятствия. Въпреки всичко, целта на екипажа остава една – благополучното завръщане на всички на Земята, след инцидентната смърт на главния инженер.

 Какъв е продуцентският състав на ‘Avenue 5’?

 Изпълнителни продуценти на сериала са Ланучи, Кевин Лоадер, Симон Блякуел, Тони Рохе, Уил Смит, Питър Фелолс и Беки Мартин. Комедията е продуцирана от Steve Clarck-Hall, в партньорство със Sky UK.


Публикувано на 01.06.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации