Снимка за 'Babylon 5': Рестарт на научнофантастичната сага!

'Babylon 5': Рестарт на научнофантастичната сага!

 Имаме радостни вести за всички фенове на 'Babylon 5', научнофантастичната сага която бе не само вълнуваща, интересна и завладяваща, но и единствена по рода си, се завръща! Сериалът получава рестарт, отново под ръководството на създателя си - J. Michael Straczynski, с подкрепата на CW и, за огромна изненада, тази на Warner Bros., това е меко казано шокиращо, предвид факта, че компанията се бе напълно отрекла от сериала и твърдо заявяваше, че 'Babylon 5' няма да види отново телевизионно време.

 Какво е 'Babylon 5'?

Премиерата на телевизионната драма е през 1994 и продължава в рамките на пет сезона и 110 допълнителни епизода. Оригиналния актьорски състав включва: Bruce Boxleitner, Michael O’Hare, Claudia Christian, Jerry Doyle, Mira Furlan, Richard Biggs, Andrea Thompson, Bill Mumy, Jason Carter, Tracy Scoggins, Stephen Furst, Patricia Tallman, Peter Jurasik, Andreas Katsulas, Jeff Conaway and Robert Rusler.

 Какво да очакваме в новия 'Babylon 5'?

 Джон Шеридан, офицер от Земята с мистериозен произход, е назначен към Вавилон 5, дълъга пет мили космическа станция намираща се в неутрално пространство, пристанище за преминаващи пътници , контрабандисти, корпоративни изследователи и извънземни дипломати, всичко това във време на неспокоен мир и постоянна заплаха от война. 

 Ако сте запален фен на оригиналния сериал, може и да не сте твърде очаровани от това описание, предвид, че се припокрива с това на оригиналния, но продукцията е категорична, че за продължение на сериала не може да се говори, защото това би било невъзможно без оригиналните актьори. Спин-оф също е изключен от плана, съответно можем само да се надяваме рестартът на сериала да донесе и нещо ново със себе си, което да задържи интереса на публиката.

 Ако пък не разбрахте нищо от написаното и дори не сте чували за сериала - спокойно, няма да ви караме да гледате кадри с лошо и остаряло качество, защото от януари тази година оригиналният сериал има ремастерирана версия която може да намерите на HBO Max, или да поръчате от iTunes и Amazon. Това е ако искате да се запознаете със сериала и нямате търпението да изчакате новата версия!


Публикувано на 28.09.2021 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Babylon 5

Сериалът разказва за космическата станция Вавилон 5. Действието се развива в средата на 23-ти век, а станцията, макар и на неутрална територия, става център на политически интриги, расови напрежения и безмилостни войни. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации