Снимка за 'Better Things' приключва с 5-ти сезон.

'Better Things' приключва с 5-ти сезон.

Предстоящият 5-ти сезон на комедийната драма, създадена от Памела Адлън, на FX 'Better Things' ще бъде последен. Поръчан още от миналата година, той се очаква да дебютира през 2022 година.

'Вечно ще съм благодарна на FX, че ми даде шанса да разказвам своите истории така както аз виждам света и искам света да бъде', каза Адлън в интервю наскоро. 'Да снимам това шоу беше като филмов колеж за мен. Покланям се пред екипа и актьорите. И нямам търпение публиката да открие и преоткрие 'Better Things'. Ще се видим на афтър партито!'. Можем да се надяваме за един грандиоцен финал!

Адлън е продуцент, режисьор и сценарист на шоуто. То разказва историята на Сам Фокс, самотна майка и актриса с голяма уста, която живее с дъщерите си Франки, Макс и Дюк в Лос Анджелис. Тя също така се грижи за майка си Фил - тя е англичанка и живее точно срещу тях! Сам посреща всяко изпитание със силна воля, чувство за хумор и откритост.

През 2017 сериалът спечели Peabody Award като един от най-добрите за десетилетието. Номинирано е и за Emmy и Golden Globe в категорията за най-добра комедия.

Като медийна личност Памела Адлън е активна в социалните мрежи и често говори за различни несправедливости. Това е едно от нещата, което феновете обичат в нея - знае как да използва гласа си.

Публикувано на 08.10.2021 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Better Things

An actress raises her three daughters while juggling the pressures of working in Hollywood and being a single parent. Всички новини за сериалът

Коментари


Няма коментари


Препоръчано
Снимка за публикацията 'Манифест': Подновен за четвърти сезон!
TV
'Манифест': Подновен за четвърти сезон!

Адрияна Кръстева - 28.08.2021

Снимка за публикацията 'Good Omens' - подновен за 2-ри сезон!
TV
'Good Omens' - подновен за 2-ри сезон!

Вяра Тъпчева - 30.06.2021

Снимка за публикацията 'Transformers 7' - заглавие и детайли.
Филми
'Transformers 7' - заглавие и детайли.

Вяра Тъпчева - 24.06.2021

Подобни публикации