Снимка за 'Billions' - подновен за 7-ми сезон!

'Billions' - подновен за 7-ми сезон!

Showtime поднови хитовия сериал 'Billions' за нов седми сезон.

Шестият сезон на драмата в момента се излъчва всяка неделя вечер, а в него участват Пол Джамати, Кори Стол и Маги Сиф. Единственият от оригиналния състав, който го няма в сезона, е Деймиън Луис.

Сериалът разказва историята на Чък Роадс, прокурор в Ню Йорк, който преследва известния престъпник Боби 'Акс (Брадвата)' Акселрод. Всеки от тях използва бързия си ум и влияние в щата, за да надхитри другия.

Петият сезон на сериала остави една голяма каша, а сега в шести получаваме отговори на много от въпросите и виждаме един нов свят. Мястото на Акс (Луис) заема Майкъл Принс (Стол) и заради това главният герой Чък (Джамати) трябва бързо да измисли нова стратегия за действията си. 

Всеки от героите търси нови съюзи и сделки и подготвя оръжията си. Даниел Брийкър - Роджър 'Скутър' Дънбар, този път играе по-важна роля. Нов цар, нова война, нови правила - това е всичко, което можем да ви кажем за сюжета, които се разиграва в момента.

Сериалът е създаден от Браян Копелман и Дейвид Левиен (Super Pumped, Rounders). Бет Шахтер (отново от Super Pumped) е изпълнителен продуцент.

Публикувано на 17.02.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Billions

'Billions' е сложна драма за политиката на властта в света на финанси в Ню Йорк. Проницателният и разумен прокурор Чък Роудс и брилянтният, амбициозен крал на хедж фондовете Боби "Акс" Акселрод са се 'хванали за гушите' и всеки един от двамата използва ум, сила и влияние, за да надхитри другия. Залогът е в милиарди в тази провокативна поредица. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации