Снимка за 'CSI: Vegas': Подновен за втори сезон!

'CSI: Vegas': Подновен за втори сезон!

 CBS поднови драмата CSI: Vegas, продължението на разтърсващата поредица от 2000-та година, за втори сезон. Конкретната премиерна дата все още не е ясна, но ще е през 2022-2023 година. Първия сезон на сериала бе с участието на оригинални, за продукцията актьори, Уилиам Питърсън и Джорджа Фокс. Питърсън, в ролята на Грисъм, е подписал договор само за десет епизода от продукцията, но въпреки, че повече няма да го видим в тази роля той ще остане изпълнителен продуцент за втори сезон. Фокс, от друга страна, е подписала договор, който и позволява да продължи ролята си на Сара Сидъл ако реши, на, което продуцентите се надяват.

 Какъв е сюжетът на сериала?

 Първият сезон отовир нова глава за Лас Вегас – градът в, който всичко започна, разказвайки класическа криминална драма. Изправяйки се пред екзистенциална заплаха, която може да свали цялата криминална лаборатория и да върне обратно на улицата хиляди осъдени убийци, брилянтен нов екип от детективи, водени от Максин Роби и с помощта на някои стари лица – ще се борят отново за справедливостта. Те трябва да разследват случай, който се върти около бивш колега на Дейвид Ходжес.

 Ейми Райзенбах, част от екипа на CBS, споделя своето мнение за сериала:

 “Невероятно талантливите творчески екип и актьорски състав на сериала свършиха страхотна работа по първия сезон на сериала. Те брилятно подновиха и описаца вселената на CSI, с нови истории и нова криминална лаборатория, доказвайки, че двадесет години по-късно феновете на CSI все още са гладни за още и готови да прегърнат нова глава от този невероятен франчайз.”

 Следете сайта за още новини обвързани със сериала и неговата премиера!


Публикувано на 16.12.2021 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
CSI: Vegas

Екип брилянтни следователи трябва да привестват някои от своите стари приятели и редица нови технологии, за да се справят с надвисналата над тяхната лаборатория заплаха. Справедливостта не може да чака в града на греховете! Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации