Снимка за CW с нови сериали - 'Gotham Knights', 'Walker: Independence' и 'The Winchesters'.

CW с нови сериали - 'Gotham Knights', 'Walker: Independence' и 'The Winchesters'.

Очакват ни три нови сериала по CW: 'Gotham Knights', 'Walker: Independence' и 'The Winchesters'. 

'The Winchesters' е предистория на хита 'Supernatural', 'Walker: Independence' на 'Walker', а 'Gotham Knights' е базиран на неекранизирана досега история на DC. Феновете се вълнуват за предисторията на 'Supernatural', като това изглежда ще бъде първият сериозен опит за спиноф на известния сериал. Новината за 'Gotham Knights' идва малко, след като CW решиха да прекратят три от своите сериали, базирани върху света на DC - 'Batwoman', 'Naomi' и 'Legends of Tomorrow'.

'Gotham Knights' е написан от триото, което стоеше и зад 'Batwoman' - Чад Фивеаш, Джеймс Стоутраукс и Натали Ейбрамс. Действието се развива след убийството на Брус Уейн, и се фокусира над група аутсайдери, деца на най-големите врагове на Батман, които, обвинени в убийство, се опитват да изчистят имената си. Готъм е по-опасен от всякога, но надежда все още има. Сериалът е продуциран от Berlanti Productions и Warner Bros. Television, а пилотът ще бъде режисиран и продуциран от Дани Канън.

В 'Walker: Independence' участват Мат Бар и Катрин МакНамара. Сериалът е написан от Шиймъс Фахи, базиран върху история, написана от него и Анна Фрики, и режисиран от Лари Тенг. Действието се развива през втората половина на 19-ти век, а в центъра е Аби Уолкър, чийто съпруг е убит пред очите й. Тя, решена да отмъсти за него, тръгва на запад и по пътя се запознава с Хойт Роулинс. Тяхното пътешествие ги завежда до Тексас, където срещат други изгубени граждани и самите те стават промяната в малкия град. Студиото зад проекта е CBS, същото, което стоеше и зад оригинала 'Walker'.

Предисторията на 'Supernatural' е създадена от Роби Томпсън, Дженсън Екълс и Данийл Аклес, триото, което стои зад оригиналния сериал. Историята е разказана през очите на Дийн Уинчестър и ни запознава с предшествениците на него и брат му - Джон и Мери. Това ще бъде една романтична, епична история за това как Джон среща Мери и как двамата се борят не само за любовта си, ами и за спасението на света.

Трите сериала са най-новите попълнения към сезона 2022-23-та на студиото. Вече знаем за седем други, които ще се завърнат за нови сезони: 'All American', 'The Flash', 'Kung Fu', 'Nancy Drew', 'Riverdale', 'Superman & Lois' и 'Walker'.

Публикувано на 15.05.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации