Снимка за 'Chucky' - подновен за 2-ри сезон!

'Chucky' - подновен за 2-ри сезон!

'Chucky' се завръща и отново ще сее хаос! Хорър драмата беше подновена за 2-ри сезон. 

Шоуто беше избрано от USA Network и Syfy, които заедно работиха по първия му сезон, чийто финален 8-ми епизод ще се излъчи тази вечер, на 30-ти ноември. 

NBCUniversal споделиха, че чрез всички стрийминг платформи, които го излъчват, сериалът е достигнал 9,5 милиона зрители. Очаква се на 1-ви декември да е достъпен и на платформата на Peacock. 

'Chucky' разказва за червенокосата луничава кукла, обладана от душата на серийния убиец Чарлс Лий Рей, който бе главния герой в сериала 'Child's Play'. Чъки се появява на разпродажба в едно идиелистично американско преградие и не след дълго градът е хвърлен в хаос, истерия и кръв. Междувременно врагове и съюзници от миналото на Чъки се завръщат, някои готови да го разкрият, а други да му помогнат.

Шоуто излиза след 7-мия филм от поредицата на култовия хорър 'Cult of Chucky' и в него участват обичайните Брад Дуриф, Фиона Дуриф, Алекс Винсент, Кристин Елис МакКарти, Дженифър Тили и нови звезди като Закари Артър, Тео Брионс, Аливия Алън Линд, Бьоргвин Арнарсън, Лекс Доиг и Девон Сава.

Шоуто е създадено от Дон Манчини, който седи зад 'Child's Play', и Ник Антоска ('Channel Zero'). Продуценти са Дейвид Киршнър, Алекс Хедлънд и Харли Пейтън.

'Вълнуваме се да започнем да дърпаме конците на 2-рия сезон. Безкрайни благодарности на нашите партньори в USA, Syfy и UCP за тяхната невероятна подкрепа, без която нямаше да успеем да пренесем Чъки на малкия екран, същевременно по-голям от всякога. По-добре бъдете внимателни', каза Дон Манчини.


Публикувано на 30.11.2021 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Chucky

Куклата Чъки, обладана от духа на сериен убиец, тероризира идеалистично американско градче. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации