Снимка за 'Colin In Black and White' - премиерна дата и снимки!

'Colin In Black and White' - премиерна дата и снимки!

Netflix сподели, че тяхната лимитираната серия 'Colin In Black and White', създадена от Ейва Дю Верн и Колин Каперник, ще излезе на 29-ти октомври тази година.

Драмата ще се състои само от шест епизода и ще засяга важни социални въпроси за раса, култура и социално положение. Главният герой е едно осиновено момче от Централна Калифорния, а сериалът е вдъхновен от историята на тийнейджърските години на самия Каперник. Той разказва историята на гимназиста Колин (Джейдън Майкъл), които трябва да се справи с много предизвикателства, по пътя към мечтата си - да стане All-Pro куортърбак за отбора по американски футбол на Сан Франциско. Той се превръща и в културна икона и активист, но за това по-късно.

Ник Оферман и Мари-Луис Паркър играят родителите на Колин Рик и Тереза, докато гласа на Каперник споделя със зрителите важни исторически и скорошни моменти. 

Каперник много се вълнува да покаже на публиката проекта, по който с несравнимата Дю Верн са работили здраво през последните няколко години. 'Чакам с нетърпение света да се запознае с невероятния Джейдън Майкъл, младия актьор, който играе мен, просто едно хлапе, което пораства в Търлок, Калифорния и иска да играе футбол.'

В галерията можете да видите първите снимки, които Netflix пусна, и да придобиете малко по-добра представа за предстоящия сериал!

Първи поглед - 'Colin In Black and White'!
* Кликнете върху снимката за пълен размер.

Публикувано на 16.08.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации