Снимка за 'Criminal Minds': Кои от любимите ни герои ще се завърнат?

'Criminal Minds': Кои от любимите ни герои ще се завърнат?

Мина почти година откакто завръщането на 'Criminal Minds' по Paramount+ беше обявено, а все още нищо не се знае за актьорския състав. Най-накрая научихме, че шест от любимците на феновете все пак са се съгласили да изиграят отново ролите си - Джо Мантеня, Кирстен Вангнес, Адам Родригез, Ей Джей Куук, Айша Тайлър и Паджет Брюстър. Остава им само официално да сключат договора и да подредят графика си.

Засега ни е известно, че Paramount+ са се разбрали за 10 нови епизода със студиата, които седят зад сериала - ABC Signature и CBS Studios. 

От оригиналния актьорски състав липсват само Матю Грей Гъблър, който съобщи, че причината за това е, че е решил да продължи напред, след като 15 години е играл ролята на Спенсър Рийд, както и Даниел Хени, който в момента участва в 'The Wheel of Time'. Сериалът на Prime Video в момента се снима в Прага и бе подновен за нов сезон, но Хени е склонен да се появи като гост звезда в 'Criminal Minds', ако ангажиментите му позволят. Същото се отнася и за повечето от звездите и второстепенните герои - при възможност, те са склонни да се появят на екран. 

Завръщането на шоуто беше обявено през миналия февруари, а през юли изненадващо Брюстър заяви, че няма да се случи. Най-накрая, преди две седмици Никол Клеменс, президент на Paramount+ , успокои феновете, че то все пак ще се снима.

Звездите на сериала за първи път са били попитани дали биха се съгласи да участват в проекта през миналата година, а преговорите с тях отнели повече време от очакването - някои от тях така се влачили, че на Брюстър му се е наложило да каже на феновете да не се надяват. Най-накрая през ноември било постигнато съгласие.

'В момента работим сериозно над 'Criminal Minds' и ще споделим подробности с вас възможно най-скоро, но мога да ви кажа, че шоуто все още е живо', каза Клеменс.

Оригиналният сериал, създаден от Джеф Дейвис, разказва за група криминални профайлъри, които работят за ФБР като членове на отдела за поведенчески анализи - анализират поведението на престъпници и така помагат за тяхното залавяне и разследването на престъпления. Екипът се води от главния агент Дейвид Роси (Мантеня) и от нея са част агент Джей Джей Жару (Куук), Тара Луис (Тайлър) и Люк Алвез (Родригез), както и техническия анализатор Пенелопе Гарсиа (Вангнес) и шефа на отдела Емили Прентис (Брюстър).

Шоуто ще бъде обработено и преобразено така, за да може да е удобно на потребителите на стриймъра да го изгледат цялото наведнъж, както често се случва с успешните сериали на този път платформи. 

'Criminal Minds' е един от най-известните сериали на ViacomCBS, а след това става един от най-гледаните и в Netflix. Paramount + в момента разполага с всички 15 сезона, докато Netflix има само първите 12. 

Публикувано на 14.02.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Criminal Minds

Сериалът проследява елитна група от профайлъри, които анализират най-опасните серийни убийци в нацията и отделни отвратителни престъпления в опит да предвидят следващите им ходове, преди да нападнат. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации