Снимка за Деймиън Луис напуска 'Billions' след 5 сезона!

Деймиън Луис напуска 'Billions' след 5 сезона!

Деймиън Луис напуска шоуто 'Billions' на Showtime. Това стана преди няколко дни и определено краят на неговото приключение ще се запомни!

'Billions' е финансова американска драма, която стартира през 2016 и продължава успешно и до днес. Научихме също така, наред с тъжните новини за Луис, че 6-ти сезон на сериала ще излезе през януари 2021 година!

Деймиън Луис от самото начало е в главната роля и в центъра на този опасен, пълен с обрати и схеми свят. Последно видяхме как неговият герой, свръх богатият Боби Акселрод бяга към Швейцария, в опит да се спаси от лапите на закона, в лицето на Empire  State Attorney General, фирмата на Пол Джамати. След като години бе все с една стъпка пред закона и се измъкваше от големи загуби, накрая той направи своя компромис - свободен живот в Европа, но всичките му пари - заминали. Или както самият той каза във финала на шоуто на своя враг Майк Принс (игран от Кори Стол): 'Значи това е да загубиш' - култова реплика, след като Майк получи всичките му компании.

5-ти сезон беше разделен на две, а втората част от епизодите излезе на 5-ти септември. Тогава към каста се присъедини звездата от 'House of Cards' Кори Стол, който от тук нататък ще е в шоуто за постоянно и ще играе важна роля.

За съжаление, в реалния живот по време на почивката между двете части на сезона, съпругата на Луис, актрисата, най-известна с ролите си в 'Peaky Blinders' и в 'Harry Potter', Хелън МакКрори почина след борба с рака. Тя беше само на 52 години, а трагичното събитие се случи през април месец. 'Не съм познавал никой друг, който така да се наслаждава на живота', сподели Луис в нейна памет пред Sunday Times of London. 'Нейната способност да живее в настоящето и да се наслаждава на момента бяха вдъхновяващи.'

В 'Billions' участват още Асиа Кейт Дилон, Маги Сиф, Дейвид Костабейл, Кондола Рашад, Кели Ейкойн и Джефри ДиМън.

Носят се слухове, че въпреки че официално е оставил главната роля в шоуто в ръцете на Стол, Луис все пак може да се завърне за епизод или два - ще разберем повече след няколко месеца, но стискаме палци!

Долу може да гледате трейлъра на 6-тия сезон, който ще дебютира на 23-ти януари.


Публикувано на 06.10.2021 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Billions

'Billions' е сложна драма за политиката на властта в света на финанси в Ню Йорк. Проницателният и разумен прокурор Чък Роудс и брилянтният, амбициозен крал на хедж фондовете Боби "Акс" Акселрод са се 'хванали за гушите' и всеки един от двамата използва ум, сила и влияние, за да надхитри другия. Залогът е в милиарди в тази провокативна поредица. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации