Снимка за 'Downton Abbey 2' отваря врати през пролетта на 2021 година!

'Downton Abbey 2' отваря врати през пролетта на 2021 година!

Focus Features премести датата на премиерата на филма 'Downton Abbey 2' от първоначалната 22 декември тази година до 18 март 2022! Universal Pictures ще го пусне по екраните из целия свят по същото време.

Оригиналният актьорския състав се събра, за да снима втория филм, а снимките ще завършат този август. В главните роли са Мишел Докъри, Маги Смит, Хю Боневил и други вече познати ни лица. Нови попълнения са Хю Данси, Лаура Хадок, Натали Бей и Доминик Уест. Сценарият отново е в ръцете на създателя на шоуто и носителят на Оскар Джулиан Фелоуз. Други прочути и доказани имена, Гарет Нийм и Лиз Трубридж, ще са продуценти - и двамата са свързани с престижни награди като наградата Emmy и BAFTA. Саймън Къртис, който е също е бил номиниран за Emmy за своята продукция 'My Week with Merilyn' е режисьор. 

Първият филм проследява посещение на кралското семейство в имението на Краули и завършва с бал в тяхна чест. Той се превърна в най-печелившата продукция на Focus Features, веднага щом излезе през септември 2019, като бързо удари 31 милиона. Общата печалба беше 96,9 милиона във Великобритания и 237,9 милиона по целия свят. 

'Downton Abbey 2' ще се състезава с 'The Unbreakable Boy' на Lionsgate, който ще излезе през същия уикенд.

Филмите са адаптацията на голям екран на британския сериал, който се излъчваше от 2010 до 2015 година, продължил 6 сезона. Той е историческа телевизионна драма, чието действие се развива през 20-те години на миналия век, все още любим на малки и големи, на всички любопитни за живота на аристокрацията и случайно попаднали под неговия чар. 

Публикувано на 11.07.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации