Снимка за 'Dune' ще има продължение! Очакваме го през октомври 2023!

'Dune' ще има продължение! Очакваме го през октомври 2023!

Не се изненадахме, когато чухме новината, че 'Dune' най-накрая e получил зелена светлина за продължение! Втората част на филма ще излезе на 20-ти октомври 2023 година.

Продължението може да гледаме само по кината. Такава беше сделката на Legendary и Warner Bros - 'Dune: Part Two' няма да бъде пусната в стрийминг платформата HBO Max, както преди няколко дни беше първата част. 

Новината беше обявена с пост в социалните мрежи на WB, заедно с благодарности към милионите зрители, отишли да гледат филма досега, и към тези, които тепърва ще го направят. 

Първата адаптация на романа на Франк Херберт от 1965-та година, върху който 'Dune' e базиран, беше тази на Дейвид Линч от 1984-та. Линч вмести цялото действие в един филм, но планът на Денис Виленуева, режисьора на новата версия, от самото начало беше да го раздели на две части.

'Моя дългогодишна мечта е да работя по романа на Херберт. Благодаря на феновете, актьорите и екипа, както и на Legendary и Warner Bros за това, че ме подкрепиха и ми помогнаха да я направя реалност. Това е само началото', каза режисьора.

От премиерата на 'Dune' на големите екрани и на стрийминг платформите стана ясно, че хората предпочитат да отидат на кино и да се насладят на прожекцията там. Тези резултати обясняват решението относно втората част.

'Денис Виленуева е създал филм, който е както визуално необикновен, така и емоционално докосващ, което е доказано от успеха му както сред публиката, така и сред критиците', сподели Тоби Емерих, шеф на Warner Bros Picture Group. 'Вълнуваме се да продължим това приключение с Денис и неговия каст и да ви покажем следващата глава през октомври 2023.'

'Нямаше да стигнем толкова далеч без Денис, невероятния талантлив каст, сценаристите, партньорите ни от Warner Bros и разбира се, феновете!', беше изявлението на Legendary.

Публикувано на 28.10.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации