Снимка за Джеймс Лежър е новото попълнение към каста на 'The Rookie: Feds'!

Джеймс Лежър е новото попълнение към каста на 'The Rookie: Feds'!

Джеймс Лежър е избран да бъде част от каста на 'The Rookie: Feds' - новия спиноф на ABC, който ще зарадва феновете на франчайза с едночасови епизоди.

Създаден от Алекси Хаули и Терънс Пол Уинтър, сериалът ще ни представи Наш-Бетс в ролята на Симон Кларк, най-старшата във ФБР академията. Спинофът беше представен с два епизода по време на 4-тия сезон на 'The Rookie', където офицер Джон Нолан - игран от любимеца на всички Нейтън Филиън, помогна на бившите си студенти при заподозряна терористическа атака.

Джеймс Лежър се присъединява към Наш-Бетс, Франки Фейсън и Феликс Солис, които са гост звезди в пилотните епизоди нa 'The Rookie' в ролята на Кристофър 'Къти' Кларк и специален агент Матю Гарца. Участват още Брит Робъртсън и Кевин Зегърс - те ще играят следователно Лаура Стенсън и Брендън Акърс и всеки един от тези герой ще виждаме често на екран.

Лежър ще играе Картър Хоуп. Консервативен традиционалист, Картър е Фбр агент, който се присъединява към бюрото след дълга и успешна кариера като адвокат. Сега той има тежката задача да тренира Кларк, който е изцяло противоположен на него с всичките си качества. Неговите вярвания ще бъдат предизвикани, а дали ще успее да се промени?

Хаули и Уинтър са изпълнителни продуценти, заедно с Марк Гордън, Наш-Бетш, Филиън, Мишел Чапман, Бил Норкрос и Кори Милър. 'The Rookie: Feds' ще дебютира тази есен, всеки вторник в 10 часа вечерта, точно след 'Bachelor In Paradise'.

Лежър наскоро се появи в сериала на HBO 'Winning Rime' като Джулиъс Ървинг и игра заедно с Кейти Сейгъл и Анди Гарсия в 'Rebel' на ABC. Може да ви е познат още от 'Las Vegas', 'Uncle Buck', 'Divorce', 'Good Girls', 'Blue Bloods' и 'Girlfriend's Guide to Divorce'.

Публикувано на 25.06.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
The Rookie: Feds

Спиноф на сериала 'The Rookie', който проследява живота и работата на специалния ФБР агент Симон Кларк. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации