Снимка за Джон Димаджо от 'Futurama' споделя защо няма да се завърне в ролята си.

Джон Димаджо от 'Futurama' споделя защо няма да се завърне в ролята си.

Актьорът Джон Димаджо наруши мълчанието си относно въпроса защо е отказал да се завърне в своята култова роля на робота Бендър в новите епизоди 'Futurama'. Анимацията за възрастни наскоро беше взета от Hulu, които ще зарадват феновете с нови епизоди, а всички останали звезди на оригиналната серия с удоволствие се върнаха в ролите си.

'Бендър е част от душата ми, това сега няма нищо общо и не искам да бъде неуважително нито към феновете, нито към моето 'Futurama' семейство', написа той в социалната мрежа Туитър тази вторник вечер. 'Става въпрос за себеуважение. И да бъде честен, уморен съм от тази индустрия и нейните безкрайни опити да се възползват от таланта и времето на един артист.'

Както споделихме по-рано с вас, Димаджо е получил оферта заедно с другите главни герои Били Уест (Фрай) и Кейти Сийгал (Лийла), които в крайна сметка се съгласиха да участват. Димаджо за разлика от тях е сметнал, че това, което му се предлага не е достатъчно, погледнато спрямо успеха и славата на оригиналния сериал. След неговото решение Hulu трябва да намери друг актьор за ролята на Бендър.

'Искам да бъде ясно, не смятам, че само аз трябва да получа по-голямо заплащане, ами целият състав заслужава същото. Преговорите са естествена част от процеса в шоу бизнеса. Всеки има своя собствена стратегия и свои собствени граници. Собствена цена, така да се каже. Някои хора приемат офертите, други отстояват позицията си', написа също така той.

Малко след като новината за завръщането на сериала плъзна из интернет, актьорът хареса и сподели в своя туитър емоционалните реакции на своите лоялни фенове, които го подкрепиха и настояха студиото да го наеме.

Той благодари на всички за любовта и топлината и завърши с това, че все още има надежда - 'Все още се надявам за най-доброто'. Смята, че проблемът може да бъде разрешен.

В момента Димаджо се намира в Ню Орлиънс, където снима сериала 'Interview with the Vampire' на AMC.

При нова информация и промяна в решението на двете страни веднага ще споделим с вас.


Публикувано на 17.02.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Futurama

Филиф Дж. Фрай, обикновен доставчик на пица, инцидентно се замразява през годината 1999 и се събужда 1000 години по-късно в бъдещето. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации