Снимка за 'Echoes': Нов трилър от Netflix!

'Echoes': Нов трилър от Netflix!

  В старанието си да разширят трилър видеотеката си Netflix ще си партнират отново с Brian Yorkey, сценарист и продуцент на небезизвестната тийн драма '13 Reasons Why'. 'Echoes' ще е общата рожба на Brian Yorkey и Netflix, един психо трилър който ще придаде съвсем друг смисъл на класическата история за 'смяна на местата' при близнаците.

 Освен Brian Yorkey зад продукцията ще застане и Vanessa Gazy, като сценарист на сериала и Quinton Peeples, който ще изпълнява ролята на продуцент, рамо до рамо с Brian Yorkey.

 Какъв е сюжетът на 'Echoes'?

 Мистериозният трилър ще проследи история та двете близначки, Лени и Джина Димитрий, които пазят опасна тайна. Още от малки те започват да си разменят местата, а с възрастта увлечението им става все по- обезпокоително. Двете сестри имат всичко и то по две, двама съпрузи, две къщи, дете, но целият им живот предстои да се срути когато едната сестра изчезва.

 Кой ще влезе в актьорския състав?

 Michelle Monaghan в ролята на близначките Лени и Джина.

 Matt Bomer в ролята на Джак Бек.

 Karen Robinson в ролята на шериф Лоис Флос, която ще тръгне по следите на мистерията и ужаса които сестрите са забъркали.

 Ali Stroker в ролята на Клаудия, сестрата на близначките която никога не успява да разбере тяхната странна връзка. Клаудия претърпява инцидент който завинаги я оставя в инвалидна количка, поради което в нейно главно занимание се превръща грижата за дома, но след изчезването на Лени всичко ще се промени.

 Rosanny Zayas в ролята на Паула Мартинец, заместник на шерифа, която до момента се е наслаждава на спокойствието на града, но когато новата 'и приятелка Лени изчезва Паула разбира, че града крие зловещи тайни.

 Колко епизода ще има?

 Продукцията е класифицирана като мини сериал, съответно ще има седем епизода, като всеки един от тях ще е с времетраене един час.

Публикувано на 19.08.2021 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Echoes

Лени и Джина се идентични близначки които водят двойствен живот още от детството си, непрекъснато разменяйки местата си, стигайки до там да продължат това си начинание като възрастни. Всичко е перфектно в техния схематично изграден свята, до момента в който едната от близначките не изчезва и всичко се променя. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации