Снимка за 'Elvis' - първи трейлър и нови снимки!

'Elvis' - първи трейлър и нови снимки!

Warner Bros. Pictures пуснаха първия трейлър на номинирания за Оскар проект на Баз Лурман 'Elvis' - драма с участието на Остин Бътлър и един от най-добрите актьори на Холивуд - Том Ханкс. Филмът се очаква да излезе в кината по света на 22 юни 2022-ра година, и в Северна Америка на 24-ти юни

Дългоочакваната продукция разказва за живота и музиката на великия и единствен Елвис Пресли (изигран от Бътлър), като обаче неговата история чуваме и виждаме не през очите на самия него, ами я научаваме от неговия загадъчен мениджър, колонел Том Паркър (Ханкс). Историята прескача между Пресли и Паркър и тяхната съвместна работа, която продължава повече от 20 години, и влиза в една опияняваща и хаотична динамика. От първите стъпки на Пресли към славата до живота му като безпрецедентна звезда на фона на развиващия се културен пейзаж и промяната на Америка. В центъра на филма е още Присила Пресли (Оливия деЖон), един от най важните и вдъхновяващи хора в живота на Елвис, неговата любима.

Хелън Томсън, Ричард Роксбърг, Люк Брейси, Наташа Басет, Дейвид Уенхам, Келвин Харисън, Хавиер Самюел, Коди Смит-Макпий, Дарс Монтгомъри, Леон Форд, Кейт Мълвани, Гарет Дейвис, Чарлс Граундс, Джош МакКонвил, Адам Дън, Йола, Алтън Мейсън, Гари Кларк Джуниър и Шонка Дукуре също участват в хита.

Лурман е написал няколко версии на сценария - една със Сам Бромел, друга с Крейг Пиърс и Джереми Донър, а в крайна сметка се спира на варианта, който са направили с Донър. Лурман, носителката на оскар Катрин Мартин (The Great Gatsby, Moulin Rouge!), Гейл Берман, Патрик МакКормик и Шюлер Вайс са продуценти, заедно с Кортни Валенти и Кевин МакКормик в ролята на изпълнителни продуценти.

Снимките на продукцията се състояха в Куинсленд, Австралия, с подкрепата и помощта на правителството на Куинсленд, Screеn Queenslad и дори с тази на програмата Producer Offset на австралийското правителство.

Можете да гледате трейлъра на 'Elvis' най-отдолу, а също така сме ви приготвили и две нови снимки от снимачната площадка, където можем да видим Бътлър дълбоко потънал в ролята си на Пресли - на едната снимка той е заобиколен от фенове, а на другата е на концертната сцена. Славата и музиката на Елвис са все така силни и до днес и ние се вълнуваме да видим как проектът на Лурман ще ни представи тази велика личност.


'Elvis' - кадри от снимачната площадка!
* Кликнете върху снимката за пълен размер.

Публикувано на 26.02.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации