Снимка за 'ФБР': Единна премиерна дата за новите сезони на сериалите от франчайза!

'ФБР': Единна премиерна дата за новите сезони на сериалите от франчайза!

 Франчайзът на 'FBI' със сигурност се е подготвил перфектно за премиерите на всички сериали под неговото крило. Продукцията ще ни зарадва с една цяла вечер посветена на 'FBI' и незабравим кросоувър помежду им. Знаем, че понякога тези връзки между сериалите от един франчайз може да са малко объркващи, но ние сме тук за да разплетем ситуацията!

 Премиерната дата и на трите епизода е 21-ви септември, след като изяснихме това, нека пристъпим към разяснение на сюжетните линии:

СериалЧас на премиера и сезонСюжет
'FBI'20:00, премиера на четвърти сезонУбита е млада жена присъствала на лъскаво яхтено парти, заобиколена от влиятелни фигури в обществото, дали разследването ще е успешно и извършителят ще си получи заслуженото?
'FBI: Most Wanted'21:00, премиера на трети сезонСлучай, в който са замесени две млади жени, се превръща в преследване на лидер на престъпно предприятие.
'FBI: International'22:00, премиера на първи сезонБазираният в Будапеща екип на ФБР заминава за Хърватия, за да помогне за залавянето на беглец от Америка, избягал в Загреб с 14-годишно момиче.

 Изявление на Dick Wolf, един от създателите на франчайза:

  "Мисля, че този кросоувър олицетворява това което трябва да бъдат тези сериали. Искам да започна с това, че всички те са измислица, но ще има определени елементи в продукциите които ще напомнят за Джефри Епстийн, Стийв Бинг, Гислейн Максуел и други личности които бяха във вестниците през последната година. Те съществуват, дори и историите в сериалите да не са техните истории, хората като тях са истински. Много се радвам, че ще мога да представя новият член на продукцията, 'FBI: International', точно по този начин и благодаря на CBS, че бяха плътно зад мен в това решение!"

 Премиерата ще е на 21-ви, а от 28-ми септември (вторник) 'FBI: International' ще заеме редовното си място в телевизионната програма, от 21:00, между 'FBI' и 'FBI: Most Wanted'!

Трейлър:



Публикувано на 18.09.2021 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
ФБР (FBI)

Драмата разказва за задкулисния свят на ФБР! Фокусирана е върху офиса им в мегаполиса Ню Йорк, а зрителите могат да видят какви умения, интелект и технология те притежават, за да пазят града и страната. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации