Снимка за 'Fatal Attraction' - вече и сериал на Paramount Plus!

'Fatal Attraction' - вече и сериал на Paramount Plus!

Paramount Plus поръча серийна адаптация на 'Fatal Attraction' с Лизи Каплан, избрана за една от главните роли.

Сериалът е описан като едно дълбоко гмуркане в света на филма с едно развито въображение. Той ще разглежда под лупа теми като брак и изневяра, чрез модерни отношения и силни жени, разстройства на личността и принудителен контрол. Каплан ще играе Алекс, която след кратка афера се обсебва от любовника си. Глен Клоус играе Алекс във филмовата версия, с което спечели Наградата на Академията и номиназия за Златен Глобус. Ролята на Дан, играна от Майкъл Дъглас във филма, все още не е дадена на никого. Кастингите за нея тепърва предстоят.

Александра Кънингам е сценарист и ексклузивен продуцент на шоуто с помощта на Кевин Дж. Хайнс.

'Александра разказва историята през една богата и силна гледна точка, история, която се превърна в културен феномен, но до сега единствено е разказвана през очите на мъжа', каза Никол Клеменс, президент на Paramount Plus. 'Заедно с Кевин, те ще докарат историята до следващото ниво и ще я представят на едно ново поколение.'

Каплан не за първи път играе роля на малкия екран, която преди сме виждали във филм. Тя се появи във втория сезон на 'Castle Rock' на Hulu, в ролята на Ани Уилкс, изиграна преди от Кати Бейтс в 'Misery' от 1990 година - иконично представяне, която тя достойно застъпи. Каплан е най-известна опаче от своето участие в драмата 'Masters of Sex' на Showtime, за която получи номиназия за Еми през 2014 година. 

'Fatal Attraction' е базиран на историята в краткия филм 'Diversion' на Джеймс Диърдън, който написва и сценария за проекта. Филмът дебютира със страшни печалби през 1987, с повече от 320$ млн. по света. Оценен е високо от критиците и зрителите и е номиниран за безброй награди.


Публикувано на 14.11.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации