Снимка за 'Ghostbusters: Afterlife' - трейлър!

'Ghostbusters: Afterlife' - трейлър!

Предстои ни най-накрая да се доберем 'Ghostbusters: Afterlife', продължението на известния комедиен фентъзи филм на Джейсън Райтман от 1984 година!

Официалният трейлър на филма излезе вчера и в него успяхме да зърнем звездите от оригинала Бил Мъри, Дан Акройд и покойния Харолд Реймас, и не само. Ани Потс се завръща в ролята си на Жанин, а гласът на мистериозния мъж, който чуваме накрая на трейлъра, трябва да е познат на всички фенове. Дали всички те само ще се появят за тези няколко секунди, или ще имат реално екранно време не ни е известно.

В продължението участват Фин Уолфхард, МакКена Грейс, Кари Куун и Пол Ръд. Филмът разказва за семейството на Егон Шпенглер (в оригинала изигран от Харолд Реймас), което постепенно открива своята връзка с първите ловци на духове и 'тайното наследство', което им се полага - техните сили и история.

Филмът е написан от Джил Кенан и Джейсън Райтман и продуциран от режисьора на класиката Айвън Райтман. Първоначално трябваше да излезе на 20-ти юли 2020 година, но беше един от многото, отложени заради пандемията, която обхвана света. Новата дата, на която Sony Pictures планира премиерата, е 10-ти ноември 2021 година.

Трейлърът може да гледате долу.


Публикувано на 28.07.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации