Снимка за 'Good Madam' - скоро по Shudder.

'Good Madam' - скоро по Shudder.

Shudder, стрийминг платформата на AMC Networks, получи правото да добави към филмите си южноафриканския свръхестествен филм на ужасите 'Good Madam (Mlungu Wam)' и планира неговото дебютиране за края на 2022 година.

Филмът дебютира в Торонто миналата година и от тогава и излъчван на най-различни фестивали. Следващият фестивал, където ще се прожектира, е филмовият фестивал в Гласгоу. 

Написан и режисиран от Джена Като Бас, с помощник сценарист Бабауа Бартман, 'Good Madam' разказва за Тсиди, самотна майка, която трябва да се премести при своята отчуждане майка Мейвис. Майка й е домашна служителка, която се грижи за обсебващия си работодател, бяла жена, известна като 'Мадам' в богато преградие на Кейптаун. Докато Тсиди се опитва да помогне на семейството си, злото се отприщва.

Участват Кумиса Коса, Носифо Мтебе, Камвалети Джонас Разия, Санда Шанду, Канисо Кенка, Сия Сикавути и Крис Гхалаба. Продуциран е от Fox Fire Films, Sanusi Chronicles и Causeway Films в партньорство с Salmira Productions и Strange Charms. 

Сделката на Shudder включва Северна Америка, Великобритания, Ирландия, Австралия и Нова Зенландия, така че филмът ще може да се гледа само в тези държави на платформата.


Публикувано на 10.02.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации