Снимка за 'Goosebumps' - Disney+ планира сериал!

'Goosebumps' - Disney+ планира сериал!

Disney+ ще направят игрална версия на 'Goosebumps', базирана на бестселъра на Р. Л. Стайн със същото име.

Тази нова адаптация е замислена още от Април 2020 и идеята идва от Scolastic Entertainment, особено от Нийл Х. Мориц, продуцент на 'Goosebumps' и 'Goosebumps 2', както и с малко допълнителна помощ от Sony Pictures TV. Новината, която сега бе обявена не за първи път, беше част от TCA презентацията на Disney Branded Television в началото на тази седмица.

Написан от Ник Столър и Роб Летерман, 'Goosebumps' комбинира тийнейджърска комедия с ужаси, екшън, приключенския жанр, мистерия и дори психологически трилър! Сериалът проследява група от петима гимназисти, които неочаквано отприщват свръхестествени сили върху своя град и след това им се налага да работят заедно - благодарение на своето приятелство и въпреки своите кавги, за да спасят градчето, като същевременно научават неразкрити дълги години тайни от младостта на своите родители, които се оказват свързани със случващото се.

Столър и Летерман този път са и в ролята на изпълнителни продуценти на проекта, заедно с Мориц, Павън Шети, Конър Уелч, Йол Люкес и Кейтлин Фрийдман. Първият епизод ще бъде режисиран от самия Летерман, а студиото, което засега стой зад цялата нова продукция е Sony Pictures Television Studios.

'Goosebumps', публикувана от Scolastic, е една от най-продаваните книги на всички времена, с продадени повече от 400 милиона копия на английски език, като е превеждана още на 32 езика и продавана навсякъде по света.



Публикувано на 09.02.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации