Снимка за 'Grace and Frankie' - кога да очакваме финалните епизоди?

'Grace and Frankie' - кога да очакваме финалните епизоди?

Април месец ще ни донесе топло време... и финала на 'Grace and Frankie'!

Netflix вчера обяви, че комедията с участието на Джейн Фонда и Лили Томлин ще приключи с 12 епизода наведнъж в петък, 29-ти април!

Какво може да очакваме на финала?

'Преди седем години, животите на Грейс и Франки бяха обърнати с главата надолу, когато техните съпрузи ги оставиха... защото са влюбени един в друг', напомни ни член на стрийминг платформата. 'Двете съкрушени дами се оказаха изправени пред едно неясно бъдеще и бързо станаха най-близки приятелки, готови да се борят с всичко заедно. Те се смяха заедно, плакаха заедно, станаха изключително успешни заедно.'

'94 епизода по-късно, Грейс и Франки все още показват на феновете как да живееш живота си пълноценно, без страх и извинения. Седем сезона от смях, сълзи, множество смесени емоции и добра енергия. Това е тяхната последна глава, но всъщност историята им тепърва започва', завърши той.

Създателите на сериала Марта Кауфман и Хауърд Дж. Морис разкриха, че финалният епизод е кръстен 'The Beginning', с което заитригуваха любопитните фенове.

От Netflix са изключително горди с 'Grace and Frankie', което е шоуто най-дълго на платформата, създадено от самите тях. Те споделиха с лоялните зрители няколко любопитни факта за сериала, като например това, че тридесет бебета са родени, деца на екипа и актьорския състав, за всичките години на снимки. Друг интересен факт е, че още една песен е била обмисляна да бъде интрото на сериала - 'Love Will Keep Us Together', но в крайна сметка те се спират на кавър на любимата 'Stuck in the Middle With You'. А за финал ще споделим с вас, че заради глобалната пандемия, която удари света, 7-мият и последен сезон е сниман цели две години, като година и половина от тях е времето, което им отнема да завършат един от епизодите.

Пригответе се за сълзи от щастие и трогателни моменти и не забравяйте да добавите датата 29-ти април в календарите си.

Публикувано на 23.03.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Grace and Frankie

Две жени, които разбират, че съпрузите им са не само колеги, но и любовници, при последните двадесет години, трябва да се научат да преживеят последствията от опетнените си връзки - заедно. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации