Снимка за HBO Max с първи кадри от предстоящите премиери!

HBO Max с първи кадри от предстоящите премиери!

 HBO Max ни зарадваха с първите кадри от предстоящите сериали и ние сме повече от очаровани! Ето какво да очакваме до края на годината и през следваща:


Име на сериала 

Премиера

Съжет и продуцетски състав

'And Just Like That...' есента на 2021г.

Сериалът е възраждането на емблематичната поредица 'Sex and the City'. Ще се завърнем в живота на Кари, Миранда, Шарлот и Тузара, а те ще ни запознаят с приключението да си на една вече по-зряла възраст и с това как да се справяш със сложните човешки взаимоотношения.

В кадрите от клипа виждаме личен момент между Кари и Тузара, в който те дори споделят целувка.

Продуцентски състав: Parker, Davis и Nixon, Julie Rottenberg, Elisa Zuritsky, John Melfi и Michael Patrick King в ролята на изпълните продуценти. Сценаристите ще са в следния състав: King, Samantha Irby, Rachna Fruchbom, Keli Goff, Julie Rottenberg и Elisa Zuritsky.

'Peacemaker'януари, 2022г.

Продукцията проследява корените на Миротворителя, изигран от John Cena. Персонажът на DC вярва в мира и е готов да плати всяка цена за да го постигне, не го вълнува дирята от трупове която оставя след себе си.

Продуцентски състав: Изпълнителни продуценти са: James Gunn, Peter Safran, Matt Miller, като James Gunn е и сценарист на сериала.

'The Sex Lives of College Girls'края на 2021г.

Ще проследим живота на три колежанки в Evermore College, Vermont. Куп противоречия, хормони и неприятности преследват сексуално активните колежанки, те биват определени като колкото симпатични, толкова и вбесяващи.

Продуцетски състав: Kaling и Justin Noble са сценаристи и изпълнителни продуценти, на първи епизод, заедно с Howard Klein. Сериалът е продуциран от  Kaling International в партньорство с Warner Bros. Television

'Curb Your Enthusiasm'
октомври, 2021г, 11-ти сезон

Животът и времето на Лари Дейвид и трудностите в които се забърква с приятелите си, а, защо не и с напълно непознати.

Продуцетски състав: Изъплнителни продуценти са Larry David, Jeff Garlin, Robert B. Weide, Alec Berg ,David Mandel, Jeff Schaffer, Larry Charles, Gavin Polone, Tim Gibbons и Erin O'Malley. Larry David е и сценарист.

 Във видеото с първи кадри са включени и 'Euphoria', 'Insecure' и 'Succession' - за тях можете да намерите последната актуална информация в скорошни наши статии.

 Видеото:

 

Публикувано на 22.09.2021 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации