Снимка за 'Hacks': Зрителското одобрение успя ли да спечели трети сезон на сериала?

'Hacks': Зрителското одобрение успя ли да спечели трети сезон на сериала?

 Да! Дебора Ванс и Ава Даниелс ще се завърнат, за да ви разкажат още стенд-ъп истории, благодарение на подновяването на ‘Hacks’ за трети сезон, от HBO Max. Това решение идва след по-малко от две седмици след края на втория сезон на сериала. 

 Какво се случи във втори сезон на ‘Hacks’? (СПОЙЛЕР)

 Джийн Смарт, в ролята на Ванс, е комедиант от Лас Вегас, който поема по нов път във втори сезон, оставяйки Даниелс, изиграна от Ханах Айнбиндер, в края на втората ‘и година, като я уволни като неин съавтор, след успешно стенд-ъп представление, което тя подкрепи сама и първоначално продаде чрез QVC, така че младото й протеже да отбележи успех сама.

 Изявление на Сара Обри (HBO Max);

 “Поздравяваме необикновените и надарени изпълнителни продуценти и актьори на ‘Hacks’, както и на нашите партньори от Universal Television. Преизпълнени сме с щастие от отговора на публиката и пресата за новия сезон, както и благодарни, че ще можем да дадем на зрителите още от това прекрасно, забавно и разчувстващо шоу. ”

 Изявление на Ерин Ъндърхил (Universal Television):

 “Първите два сезона на ‘Hacks’, експертно сътворени от Лусиа, Паул и Джен, ни дадоха обичани, комплексни персонажи, които ни карат да се смеем и да чувстваме. Развълнувани сме, че нашите партньори от HBO Max подновиха този невероятен сериал за трети сезон, ние нямаме търпение да видим какво очаква Дебора, Ава и останалите от този невероятен ансамбъл.”

 Какъв е продуцентският състав на ‘Hacks’?

 Сериалът е продуциран от Universal Television. Изпълнителни продуценти са Даунс и Аниело, за Paulilu banner, Статскай, за First Throught Productions, Майкъл Шур, за Fremulon, Дейвид Минер, за 2 Arts Entertainment и Морган Сакет.


Публикувано на 17.06.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Hacks

Разказва за мрачното наставничество, което се формира между Дебора Ванс, легендарната комедийна звезда от Лас Вегас, и 25-годишната аутсайдерка Ейва. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации