Снимка за 'Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts' - първа снимка на Даниел Радклиф, Ема Уотсън и Рупърт Гринт заедно!

'Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts' - първа снимка на Даниел Радклиф, Ема Уотсън и Рупърт Гринт заедно!

HBO Max сподели първата снимка от снимачната площадка на предстоящата специална програма 'Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts', която ще дебютира на 1-ви януари. На снимката виждаме звездите Даниел Радклиф, Рупърт Гринт и Ема Уотсън, потънали в разговор в общата стая на Грифиндор. Изданието беше заснето в студиото на Warner Bros в Лондон.

Събитието е по случай 20-тата годишнина на 8-те световноизвестните филми, които започнаха през ноември 2001-ва година с излизането на 'Harry Potter and the Sorcerer's Stone'. Програмата ще разкаже пленителната история на филмите, как магията беше пренесен от страниците на книгите на големия екран и до всеки дом, ще включва много невиждани досега интервюта и разговори между актьорите, както и ще покани феновете на едно уникално приключение из света на една от най-обичаните поредици някога.

В момента можете да намерите всичките 'Harry Potter' филми на стрийминг платформата HBO Max. Ще имаме щастието да видим талантливия каст, отново заедно, събрани на едно място, показвайки своята любов за поредицата, към която и до днес са много привързани. Звездите, които ще участват, освен нашите главни герои, са Хелена Бонъм Картър, Роби Колтрейн, Ралф Фийнс, Джейсън Айзък, Гари Олдман, Том Фелтън, Джеймс и Оливър Фелпс, Марк Уилямс, Бони Райт, Алфред Енок, Матю Луис и Евана Лънч. От излизането на първата книга през 1997 Хари Потър, момчето, което оцеля, е един от най-известните герои от литературния свят, любим на малки и големи. Потър манията не е приключила и до ден днешен и да бъдем честни, едва ли някога ще приключи. Магията е нещо, от което хората винаги ще се нуждаят.

Дж. К. Роулинг, авторът на книгите, няма да бъде интервюирана, но ще бъде показана на много от видеата и снимките от архивите от снимачната площадка. След нейните анти-транс коментари, тя е противоречива тема в обществото и сред феновете на Хари.

По-рано тази седмица, HBO Max пуснаха кратък трейлър, който не включваше Радклиф, Уотсън или Гринт, но пък показа други от обичаните герои - Колтрайн (Хагрид) и Луис (Невил Лонгботъм), които получиха своите покани за събитието.

'Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts' е продуциран от Warner Bros. Изпълнителни продуценти са Каси Патерсън от Casey Patterson Entertainment и Pulse Films.

Можете да гледате трейлърът долу.



Публикувано на 11.12.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации