Снимка за 'Hawkeye' - премиерна дата!

'Hawkeye' - премиерна дата!

Marvel Studios най-накрая сподели с феновете кога ще излезе сериала 'Hawkeye'! Те постнаха в туитър миналата седмица, че можем да очакваме проекта с участието на Джереми Ренър и Хейли Стайнфелд на 24-ти ноември 2021 година по streaming платформата Disney+.

Премиерата e организирана по същия начин като тази на най-големия хит досега сред Marvel сериалите - Loki и ще продължи 5 дни. Засега шоуто, със звезда британеца Том Хидълстън, спечели най-много зрители - 2,5 милиона домакинства са гледали премиерата, а 1,9 милиона - финала на първи сезон, като общо са повече от тези на всичко, което Disney+ са излъчвали досега.

В 'Hawkeye' виждаме Ренър, който взима своите лък и стрели и отново влиза в своята роля на Клинт Бартън (Ястребовото око). Клинт вече ни е познат от поредицата 'Avengers' и много от върлите фенове на героя му чакат с нетърпение да научат повече и най-накрая да го видят в светлината на прожекторите. Той ще работи рамо до рамо с Кейт Бишоп, която е изиграна от Хейли Стайнфелд. Флоренс Пъг, която видяхме за първи път в 'Black Widow', най-скорошната Марвел продукция, ще се появи отново като своята героиня Йелена Белова. Тя иска да отмъсти за смъртта на сестра си Наташа Романоф (Черната Вдовица) и вярва, че Клинт е виновникът за случилото се.

Остава въпроса дали Марвел ще пусне още дебютни дати за остатъка на тази година, или това е последното, което можем да очакваме. Имаше слухове, че ще получим 'Ms. Marvel' и 'Moon Knight' до края на 2021, но засега нищо не е потвърдено. Анимираната серия 'What If...' на MCU ще излезе на 11-ти август.

Публикувано на 04.08.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации