Снимка за 'Head of the Class': Сериалът е прекратен след първи сезон!

'Head of the Class': Сериалът е прекратен след първи сезон!

 От HBO Max са взели решение да не подновяват сериала ‘Head of the Class’ за втори сезон. Новините пристигат малко повече от месец след премиерата на целия първи сезон, състоящ се от 10 епизода, чиято премиерна дата беше на 4-ти ноември. 

 Единственото изявление, по темата, което дадоха HBO Max е:

 “Няма да продължим напред с втори сезон на ‘Head of the Glass’. Благодарни сме на Бил, Ейми и Сет, че успяха да върнат към живота този иконичен сериал, както и на невероятния актьорски състав за тежката работа и всеотдайността им.”

  Какъв е сюжетът на сериала?

 Ситкомът е базиран на продукцията на Rich Eustis и Michael Elias, която бе в ефира на ABC от 1986-та до 1991-ва. Историята на ‘Head of Class’ обхваща живота на група свръх амбициозни гимназисти, които се изправят срещу най-голямото си предизвикателство – учителка, Алисия Гомез, изиграна от Изабела Гомез, която иска от тях да се фокусират по-малко върху оценките и повече върху изживяването на живота си.

 Какъв е актьорският състав в сериала?

 Кастът включва следните актьори: Gomez, Jorge Diaz, Jolie Hoang Rappaport, Gavin Lewis, Dior Goodjohn, Brandon Severs, Adrian Matthew Escalona, Katie Beth Hall, Robin Givens, Christa Miller. Givens, която е от оригиналният каст, отново влиза в ролята си на Darlene Hayward.

 Какъв е продуцентският състав?

 Lawrence, Pocha и Cohen са изпълнителни продуценти, заедно с Jeff Ingold от Doozer, Phill Lewis и Callahan. Представителката на Doozer – Liza Katzer е също изпълнителен продуцент. Pocha и Cohen са сценаристите на пилотния епизод, а Lewis е негов директор. Сериалът е под опеката на Doozer Production и Warner Bros. Television.


Публикувано на 20.12.2021 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Head of the Class

Група свръх амбициозни ученици се сблъскват с най-големия си ужас - учителка, която иска да ги подтикне към това да обърнат повече внимание на живота, а не само на оценките. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации